Hoe te kopiëren en plakken op uw Computer

Als je leert om uw computer te gebruiken, zal je een punt bereikt bij het kopiëren en plakken iets zou veel handiger dan het overtypen of opnieuw het. Afhankelijk van wat u wenst te kopiëren en plakken, bespaart dit basisvaardigheid u een aanzienlijke hoeveelheid tijd. Als u wordt voortgang in uw computervaardigheden, kopiëren en plakken een automatische proces dat beetje denken vereist. Voor nu, hoewel, wees voorzichtig om druk op de juiste combinatie van toetsen om te voorkomen dat per ongeluk iets anders.

Instructies

1

Vind de tekst, bestand of ander item dat u wilt kopiëren. Als het is een enkel item zoals een bestand of map, klikt het dan met uw muis om het te markeren. Als er een deel van de tekst, selecteert u het deel dat u kopiëren wilt door te klikken begin en bewegen van uw muis naar het einde van de sectie terwijl u de muisknop ingedrukt houdt. Laat de knop wanneer u hebt gemarkeerd alle tekst die u wilt kopiëren.

2

Houdt u de "Ctrl"-toets op uw toetsenbord ingedrukt op een PC. Terwijl u deze toets ingedrukt, druk op de "C"-toets. Laat beide toetsen los. Uw computer zal niet weergeven om het even wat laten weten dat u hebt gekopieerd de tekst of het item in kwestie, dus maak je geen zorgen als deze toetsencombinatie wordt weergegeven om niets te doen.

3

Ga naar de plaats waar u wilt plakken van de tekst of het item dat u eerder hebt gekopieerd. Klik op de locatie waar u wenst te plakken met de muis.

4

Druk op de "Ctrl" toets ingedrukt opnieuw. Ditmaal, druk op de "V"-toets. Dit wordt geplakt wat u laatst gekopieerd naar de locatie die u met de muis klikte.

5

Op een Mac, het proces en toetsenbord letters zijn hetzelfde, maar de opdracht "(Cmd of Apple)" en "C" toetsen te kopiëren en de "Cmd" en "V" toetsen om te plakken.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt knippen en plakken in plaats van kopiëren en plakken--waardoor de tekst of het item verplaatsen in plaats van gewoon een kopie van het maken--druk op "Ctrl" en "X" in plaats van "Ctrl" en "C." Wanneer u klaar om te plakken bent, druk op "Ctrl" en "V" als vóór.