Hoe te kopen verlopen domeinnamen van Godaddy

Hoe te kopen verlopen domeinnamen van Godaddy


Misschien hebt u nooit een verlopen domeinnaam gekocht maar zie je een domeinnaam die u wilt en je kunt niet achterhalen hoe te verwerven. Dit artikel zal u helpen kopen en een verlopen domeinnaam registreren bij (TDNAM) de domein naam na markt door Godaddy.

Instructies

1

Om een verlopen domeinnaam kopen beveel ik het kiezen van TDNAM.com door Godaddy. Hun domein naam na de markt is de grootste verlopen domein naamservice in de wereld. Meer mensen kopen domeinnamen van Godaddy dan elke andere domeinregistratie bedrijf in de wereld. Dus gaat wanneer mensen verwaarlozing te handhaven van een domeinnaam door het betalen van de jaarlijkse registratieprijs de domeinnaam in de domein naam na markt zodra de domeinnaam vervalt.

2

De vervaldatum van de domeinnaam betekent u kunt ga nu naar TDNAM en koop de domeinnaam in een veiling. Andere domein-kopers krijgen een kans om een bod op de verlopen domeinen maar vele domeinnamen gaan voor $10-$20. Er is een $10 servicekosten voor het gebruik van deze methode maar ik heb nooit meer dan $20-$100 betaald voor allermeest mijn domeinnamen. Ik heb gekocht en verkocht domeinnamen samen met draait dat mijn eigen websites voor jaren, en dit is de beste manier om een verlopen domeinnaam kopen.

3

TDNAM heeft een geavanceerde zoekfunctie die u gebruiken kunt om de toets op een specifieke domeinnaam die je probeert te vinden. Ik meestal graag Selecteer com, niet meer dan 9 letters, geen afbreekstreepjes, geen cijfers, en controleer ik de doos dat verlopende domeinen zegt. Dit zal een einde maken aan de namen van het domein dat je niet geïnteresseerd in. Naast je echt niet allesbehalve com domeinen wilt. Tenzij je een netwerk of de organisatie worden de .net en .org niet aanbevolen. Door gewoonte, de meeste mensen zoeken naar de domeinnaam en typt u com, duurt het meer gedachte voor iemand om te onthouden .net of «««.org - en hebt u een big businessplan voor je domein ik voorgesteld te betalen voor de com, .net, .org en .info versies te elimineren van andere bedrijven of personen uit het stelen van uw idee en de naam. Nog steeds op het einde krijgt met de com u alle macht omdat als ze dezelfde naam maar de .net of .org versie te bevorderen u de voordelen zal reek, omdat mensen zullen uiteindelijk gaan naar de extensie com vaker.

4

Kijk voor verlopen domeinen die gemakkelijk te onthouden, Typ spellen en brandable zijn. De naam hoeft niet zinvol die het heeft gewoon eenvoudig voor mensen om te gebruiken. Dat is waarom u wilt niet te hebben koppeltekens of aantallen. Na brieven is gemakkelijker te typen en te onthouden voor de meeste mensen. Kijk naar andere populaire websites en proberen na te bootsen die domeinen. Sites als Digg en Flickr, betekenen niets voor de meeste mensen, maar ze hebben miljoenen bezoekers elke dag. De service die ze bieden is het belangrijkst maar de namen zijn ook erg catchy, ogen aantrekkelijk uitziet, en eenvoudig te typen en te onthouden. Na een korte domeinnaam is ook het geheim van een goede domeinnaam. Als u proberen kunt een naam met niet meer dan 7 letters hebben.