Hoe te kopen Engineering Software

Aankoop van de juiste engineering software voor uw specifieke toepassing kan netelig zijn. U moet ervoor zorgen dat u de aankoop van de juiste software afgestemd op uw ontwerpen. Hier is hoe om ervoor te zorgen dat engineering software geschikt voor uw specifieke ontwerptoepassingen is.

Instructies

1

Analyseer uw bedrijfsbehoeften. In de gebieden die de meeste manuren in beslag nemen, zien of er een manier om berekeningen of productie te automatiseren. Design tools zoals WaterCAD van Bentley Systems kunnen debiet te verminderen manuren gebruikt in het ontwerpproces automatiseren.

2

Controleer softwarecompatibiliteit met uw huidige tekenprogramma's. De meest populaire CAD software is AutoCAD en sommige engineering add-on-programma's zijn compatibel met het. Maar als u iets zoals MicroStation of sommige andere minder bekende systeem dan worden er zeker van te controleren verenigbaarheid.

3

Zorg ervoor dat uw systeem is in staat om de nieuwe software. Controleer de vereiste RAM-geheugen en opslag en controleer of uw designer's computer zal niet verzanden door de toevoeging van de toepassing, of je zal worden verspillen manuren in plaats van ze op te slaan.

4

Beoordeling van de opleidingskosten aan het nieuwe systeem voor uw personeel aanleren. Als het is een ingewikkelde applicatie zoals AutoCAD, kunt u in plaats daarvan een nieuwe, vooraf geschoolde werknemer te tonen het ervaren personeel de touwen van het nieuwe systeem in plaats van het inhuren van een dure software consultant huren. Dit heeft een twee richtingen voordeel, omdat de ervaren ontwerper leert de nieuwe ontwerper over design en de nieuwe ontwerper kunnen helpen de ervaren persoon met de ins en outs van de engineering software.

5

Proberen voordat je koopt. Veel softwarebedrijven bieden gratis proeven van hun software. Proberen om volledige versies zodat u een goed gevoel krijgt als de software zal het werk dat u nodig om te doen.