Hoe te kopen een harde schijf voor het opslaan van al uw digitale films

Digitale films en multimedia bestanden nemen veel ruimte op de harde schijf van uw computer. Omdat ze uw computer vertragen kunnen, moet u een harde schijf waar u hen kunt opslaan. Toch moet u selectief over wat je te houden. Zelfs de extra harde schijf zal snel opvullen. Ga als volgt te werk als u wilt kopen en installeren van de harde schijf die u nodig hebt.

Instructies

1

Identificeren van de computer. Om te genieten van multimedia op uw computer, een grote harde schijf wordt aanbevolen. Een één uur durende mini-DVD-camcorder tape kan verbruiken 14 GB aan opslagruimte. Koop een 750 GB schijf als u van plan bent om op te slaan meer digitale audio- of videobestanden.

2

Controleer de compatibiliteit van de harde schijf met het RAM-geheugen (Random Access Memory) geïnstalleerd in uw CPU. Met behulp van een nieuwe harde schijf met een oude computer kan genereren problemen. Zorg ervoor dat u alle benodigde kabels en andere toebehoren.

3

Kies een station met voldoende rotatiesnelheid. Een station dat sneller rotatiesnelheid zal lezen en schrijven van de gegevens snel. Het resultaat zal zijn van snelle audio/video-uitgang. Een 10.000 rpm harde schijf is ideaal voor uitgebreide multimedia gebruik.

4

Beslissen hoeveel je kunt veroorloven om te besteden aan een harde schijf.

5

Zoekt u goede aanbiedingen. Want er intense concurrentie tussen handelaars is, worden harde schijven vaak verkocht tegen redelijk lage prijzen.

6

Bezoek online winkels zoals Yahoo winkelen en eBay voor meer informatie over de soorten externe en interne harde schijven. Vergeet niet dat de interne harde schijf zal worden vastgesteld binnen de behuizing van uw computer en meer zorg moet. Externe harde schijven zijn aangesloten op de bestaande geval met behulp van kabels. Ze zijn makkelijk te gebruiken.

7

Meer weten over de mogelijkheden en prijzen van verschillende harde schijven door te verwijzen naar online koper gidsen. Doorblader reviews en vergelijk prijzen. Van sommige populaire koper gidsen zijn NexTag, Windows Marketplace, MySimon, Bizrate en Epinions (zie bronnen hieronder).

8

Blader door de blogs en tech discussieforums. Dit zijn goede manieren om meer informatie te verzamelen over de functies, trends en andere inzichten op harde schijven.

9

Alleen het kopen van een harde schijf na het vergelijken van prijzen zowel online als offline. Zoeken naar online verkopers bij zoekmachines zoals Google of Yahoo. Bladeren door populaire online winkels zoals CompUSA, Best Buy en Circuit City (zie bronnen hieronder).

Tips & waarschuwingen

  • Kijk voor goede terugkeerbeleid en koopjes.
  • Kies harde schijven met langere garantie en betere duurzaamheid.
  • Zorg ervoor dat de voeding van de systeemonderdelen kunt handel de harde schijf die u wilt installeren.