Hoe te knippen een beeld uit een afbeelding in Photoshop

Hoe te knippen een beeld uit een afbeelding in Photoshop


Adobe Photoshop is een van de meest populaire en meest gebruikte foto-editing programma's. De talloze bewerkingsgereedschappen presenteren veel mogelijkheden voor het maken van nieuwe artwork of gebreken verwijderen uit bestaande foto's. Een van de basisfuncties van Photoshop is de mogelijkheid om voorwerpen of elementen uit een foto snijden.

Instructies

1

Open het juiste bestand in Photoshop het programma starten en selecteer 'Bestand > openen' uit het programmamenu.

2

Selecteer de "Layers" palet aan de rechterkant van uw doek en dubbelklik op de afbeeldingslaag, die zal worden getiteld, "Background" standaard. Klik op "OK" in de dialoogdoos in om te ontgrendelen de laag voor bewerken.

3

Selecteer de "Quick Selection Tool" in het deelvenster Gereedschappen. Afwisselend, geavanceerde gebruikers kunnen selecteren de "pen". De borstel ingesteld op een kleine instelling (3 pt. of minder) in het deelvenster Opties voor het gereedschap boven het canvas zorgvuldig klik en traceren rond de buitenkant van de afbeelding die u wilt knippen totdat het geheel is omgeven door het "marcherende mieren" effect, wat aangeeft dat het een selectie ingedrukt.

4

Click "Verfijnen" in het gereedschapsopties-paneel en controleer het voorbeeldvak. Pas de schuifregelaars totdat uw selectie is zoals dicht bij de randen van de afbeelding dat u wilt knippen mogelijk. Klik op 'OK'.

5

Type "Backspace" ("Delete" op een Mac). De afbeelding zal worden gesneden van uw foto. Selecteer 'Bestand > opslaan als' uit het programmamenu en sla de foto onder een nieuwe naam en formaat, indien gewenst.