Hoe te knippen een beeld met behulp van Adobe PhotoshopEen nuttige functie van Adobe Photoshop is een robuuste gereedschap set gebruikt om gedeelten van een afbeelding uitgesneden. De tools die u in de Adobe Photoshop kiest bepalen de precisie waarmee u een deel van een afbeelding vanuit een ander kunt isoleren. Om effectiever gebruik maken van Photoshop, moet je leren welke instrumenten het beste werkt voor snijden van specifieke elementen van een afbeelding.

Instructies

1

Open de afbeelding die u wilt werken met door het selecteren van "File", vervolgens "Open" in het hoofdmenu.

2

Gebruik het gereedschap Lasso om de regio die u wenst te verwijderen uit de afbeelding te selecteren. De standaard Lasso kunt u een overzicht van de "vrije hand" van het onderwerp. Gebruik uw muis te verslepen van een lijn precies waar u de selectie wilt optreden. De afbeelding vergroten kan helpen bij het isoleren van de regio die u wilt verwijderen. Selecteer "Weergave" en "Inzoomen" in het menu voor een vergroting van het selectiegebied. Overzicht van een onderwerp met behulp van het gereedschap Lasso freehand kan moeilijk zijn. Adobe Photoshop biedt twee andere vormen van de Lasso-tool om te helpen bij het selecteren van het gewenste gebied te worden weggesneden.

3

Gebruik de magnetische Lasso tool als het onderwerp veel helderder of donkerder dan de omgeving is. Selecteer het gereedschap Magnetische Lasso door te gaan naar de "Gereedschap" tab en de Lasso gereedschap selecties uit te breiden door te klikken op de kleine pijl in de rechterbenedenhoek van het pictogram. Gebruik uw muis om te slepen van de magnetische lasso rond de rand van het gebied te snijden. Opmerking hoe de magnetische Lasso "" aan de rand van de regio stokken zo lang als de rand sterk van de achtergrond contrasteert. Deze functie maakt een nauwkeurige schets van het object veel gemakkelijker dan het gebruik van het gereedschap Lasso freehand maken.

4

Gebruik de veelhoeklasso als de samenstelling van uw object hoekige in de natuur is. Selecteer het gereedschap door te gaan naar het submenu van Lasso tool, zoals beschreven in de vorige stap. De Veelhoeklasso kunt u rechte lijnen trekken tussen twee punten om te vormen van de omtrek van de regio te worden weggesneden. Gebruik uw muis om te slepen het begin van de regel en klik vervolgens de linker muisknop om op te slaan van het einde van de regel. Elke klik van uw muis slaat uw laatste lijn, waardoor het gemakkelijk te maken van een hoekige omtrek van het object.

5

Wanneer u de omtrek van de regio die u wilt knippen hebt voltooid, weergeven de gereedschappen magnetische en veelhoekige Lasso een heel kleine cirkel, ter aanduiding van de voltooiing van het overzicht. Met behulp van deze tools, zal u niet zitten kundig Selecteer de regio als u geen vormen een overzicht dat eindigt precies waar u bent begonnen. De standaard (of freehand) gereedschap Lasso automatisch tekent een lijn tussen uw begin- en eindpunt om te voltooien van het overzicht.

6

Selecteer "Edit", vervolgens "Cut" om het geselecteerde gebied van het resterende beeld.