Hoe te knippen een beeld in Illustrator

Illustrator is een veelzijdige vector grafische toepassing, maar u niet het gebruiken voor het bewerken van rasterafbeeldingen--zoals jpg-, GIF- en bitmap-bestanden. Bijvoorbeeld, u kunt niet knippen een rasterafbeelding u hebt geïmporteerd in een document om te gebruiken slechts een deel van het. Echter, Illustrator biedt een manier om hetzelfde resultaat.

Instructies

1

Laden van de afbeelding die u wilt gebruiken in Illustrator op uw computer.

2

Klik op de snelkoppeling op het bureaublad de Illustrator-toepassing wilt starten. Selecteer 'File' in het menu en kies "Nieuw". In het dialoogvenster, voer de grootte voor het document en klik op 'OK'.

3

Selecteer het gereedschap "Pen" op de werkbalk aan de linkerkant. Inschakelen in de opties boven, de "Fill." De kleur die u kiest, maakt niet uit.

4

Gebruik het gereedschap "Pen" aan teken een omtrek rond het deel van de afbeelding die u wilt behouden. U kunt slepen als u elk punt als u wilt beter definiëren de lijnen tussen de punten.

5

Selecteer 'Object' in het menu en kies "Uitknipmasker." De opties, kies "Maken." Alleen het gedeelte dat u wilde houden verschijnen nu.

Tips & waarschuwingen

  • In plaats van de "pen" kunt u ook een van de vormgereedschappen, zoals de "Rechthoek" of een "Star."