Hoe te klikken verzenden in MS Office Communicator

Microsoft Office Communicator biedt een verscheidenheid aan opties en functies die zijn ontworpen om uw productiviteit te maximaliseren. Het programma onmiddellijk-overseinen omvat de optie voor het verzenden van een verscheidenheid aan bestanden, zij het voor wederzijdse evaluatie, delen van een netwerkbron, of simpelweg het maken van een vriend glimlach met een leuke link. Microsoft Office Communicator "Bestand verzenden" functie is makkelijk te gebruiken, mits u de juiste netwerkmachtigingen hebben.

Instructies

1

Kies een contactpersoon een bestand te verzenden. Ga naar de naam van de contactpersoon op de Microsoft Office Communicator-venster of ga naar het venster waarin een gesprek reeds geopend is.

2

De optie "Stuur een bestand" ter sprake brengen. In het venster Microsoft Office Communicator met de rechtermuisknop op de naam van de contactpersoon en vervolgens Klik op "Meer", of in het gespreksvenster, open het menu "Acties".

3

Klik op "Een bestand verzenden". Deze optie brengt het dialoogvenster om te selecteren van het bestand dat u wilt verzenden. Kies het bestand moeten worden verzonden en klik op "Openen" om te gaan met het zendende proces.

Tips & waarschuwingen

  • Als uw netwerkbeheerder heeft uitgeschakeld verzenden, zal de bovenstaande opties niet zichtbaar zijn. Als u deze functie nodig hebben, neem dan contact op met uw netwerkbeheerder.