Hoe te kiezen van de beste bedrijf voor Online aandelenhandelBeleggers die zijn comfortabel maken hun eigen investering ambachten en een heleboel geld met behulp van een online korting makelaar in plaats van een full-service bedrijf kiezen hun eigen voorraden kunt opslaan. Maar niet alle online ondernemingen zijn hetzelfde misschien, en het bedrijf dat geschikt is voor een investeerder is niet de beste keuze voor de volgende. Het kiezen van de juiste online aandelenhandel stevige betekent kijken naar uw eigen omstandigheden en wat is voor u als handelaar belangrijkst.

Instructies

1

Controleer de vereiste minimale accountgrootte voor elke online voorraad handel bedrijf die u overweegt. Whittle van uw lijst tot die ondernemingen waarvan minima die je kunt ontmoeten.

2

Controleer de account onderhoudskosten in rekening gebracht door elke onderneming. Sommige bedrijven rekenen een jaarlijkse account-onderhoudsbedrag te helpen dekken hun kosten, hoewel dat vergoeding kan worden afgeweken voor hoogwaardige accounts.

3

Vergelijk de kosten van de handel op elk van de online makelaars overwogen. Controleer de kosten voor de markt orders, limietorders, optie orders en andere soorten transacties. Focus op de kosten van de transacties die u verwacht te maken meestal en kies het bedrijf met de laagste kosten per handel.

4

Meld u aan bij elk bedrijf de website om te zien of het bedrijf een fysieke locatie in uw buurt onderhoudt. Sommige online makelaars hebben baksteen en mortel kantoren in het hele land waar klanten kunnen stoppen in en bespreken hun investeringsbehoeften. Kijk voor een bedrijf met een lokale tak als dit soort steun belangrijk voor je is.

5

Controleer de beschikbaarheid van vrije handel voor de beurs verhandelde fondsen als u van plan bent te gebruiken ETF's in uw portefeuille. ETF's werken veel als beleggingsfondsen, dat zij eigendom van veel verschillende bedrijven vertegenwoordigen. Maar ETF's zoals voorraden handel en kunnen worden gekocht en verkocht tijdens de handelsdag. Sommige brokerage bedrijven bieden Commissie-vrije transacties voor ETF's, die verlaagt de totale kosten van de handel.