Hoe te isoleren een schuivende glazen deur met Tint

Ramen en deuren zijn de meest voorkomende gebieden van uw huis die overdracht warmte in en uit. In het geval van ramen en glazen schuifdeuren gaat dubbel glas glas een lange weg naar het besparen op verwarming en koeling van de kosten. Als vervanging van het glas te duur is, kan een getinte isolerende film toe te voegen aan uw glas helpen verminderen de overdracht van warmte in uw huis in de zomer. De meeste huis-aanbod winkels voeren kits met film, toepassing spray, scheerapparaten en verfkussens.

Instructies

1

Reinig de binnenkant van de glazen schuifdeur grondig met een milde zeep en gefilterd water. Schraap puin of lijm. De Navegen met een pluisvrije doek af. Vermijd het gebruik van een venster schoner met ammoniak.

2

Meten van de schuivende glazen deur met een meetlint en noteer de afmetingen.

3

Het uitrollen van een groot vel venster film op een vlakke ondergrond. Meet het blad, dus het is 1 inch groter in elke dimensie de schuifdeur. De film op maat met behulp van een utility mes gesneden.

4

Natte het hele schuifdeur glas met meer zeepoplossing. Zorgvuldig verwijderen van de film back-ups maken en spuiten van water en zeep oplossing over de zelfklevende kant van de film.

5

Plaats de film op het glas. Houd de twee bovenste hoeken van de film en laten raak het natte glas---de rest van de film zal stok op haar eigen. Spuiten van water en zeep op de top van de film. Schuif de film voorzichtig in positie zo nauwkeurig als je kunt.

6

Squeegee de film vanuit het midden naar buiten, het duwen van de oplossing van water en zeep en luchtbellen uit aan de randen van de film.

7

Trim de film aan de randen van het glas, met een mes of scheermesje. Laat het mes te volgen van de rand van het glas. Gesneden uit het midden van elke rand naar de hoeken om te voorkomen dat ze uitlopen.

8

De film een laatste keer Squeegee te verwijderen van alle resterende blaasjes of water. Wikkel een papieren handdoek rond de zuigmond om te helpen absorberen overtollig water. Toestaan dat de schuivende glazen deur te drogen ongestoord gedurende ten minste 24 uur.