Hoe te investeren in nanotechnologieNanotechnologie--het woord roept beelden van een sci-fi toekomst als mens en machine een zijn en we kunnen producten downloaden en "print" ze uit op onze nano-printers zoals we vandaag tekst op papier afdrukken. Realistisch, zijn we nog steeds een manieren weg uit dergelijke een toekomst, maar nanotechnologie toont een heleboel belofte. De oprichting van dingen zoals moleculaire machines zou hebben enorme economische voordelen voor de bedrijven die ze effectief kunnen gebruiken. De uitbetalingen kunnen worden groot, maar voor nu, allermeest naar de nanotech onderzoeksbedrijven zijn speculatief.

Instructies

1

Beslissen wat voor soort investeringen die u zou willen maken. Er zijn verschillende manieren om te investeren in nanotechnologie, met inbegrip van voorraden van individuele onderzoeksbedrijven, beleggingsfondsen gewogen richting van nanotechnologie, en meer onlangs een ETF die ook tot doel heeft om bij te houden van de waarde van de sector van de nanotechnologie. Elk van deze beleggingsvehikels is anders en u wordt aangemoedigd om het onderzoek te vinden die het beste past bij uw strategie. Voor dit voorbeeld zullen we 5.000 dollar in de Powershares Lux Nanotech ETF, een conservatieve manier om te spelen de nanotechnologie investering investeren (zie bronnen hieronder).

2

Bel uw makelaar of log in om uw online brokerage account. Als uw makelaar roepen, vragen om te investeren $5.000 in Powershares Lux Nanotech ETF. U kunt ook vragen hen om u te adviseren over andere nanotech investment ideeën.

3

Als met behulp van een online brokerage zoals trouw of Etrade, aanmelden en klik op "Trade." Voer het tickersymbool voor Powershares Lux Nanotech ETF (PXN) en voer uw investeringsbedrag. Aangezien dit een ETF (exchange verhandeld fonds), er is geen minimale investering. U kunt de huidige prijs van PXN controleren op uw favoriete financiële site of op uw pagina van de makelaardij.

4

Na het indienen van de handel, ontvangt u een bevestiging van uw makelaardij.

5

Uw investering scherp in de gaten. Bijhouden van uw investering. Beslissen hoeveel u bereid bent te verliezen of te winnen en te overwegen een limietorder verkopen in te stellen. Dit is de prijs waartegen u uw investering verlaten zal als de dingen gaan zuur. Neem contact op met uw makelaars op het instellen van een limietorder.

Tips & waarschuwingen

  • Zoals nanotechnologie een opkomende technologie is, wordt het beschouwd als een riskante investering. Zorg en doe uw huiswerk. De meeste financiële adviseurs adviseren een evenwichtige portfolio te dekken tegen risico's.