Hoe te installeren YPOPs voor Thunderbird

Als u uw Yahoo! Mail-account gebruiken met Mozilla Thunderbird wilt, moet u de extensie YPOPs installeren. YPOPs kunt u verbinding maken met de Yahoo Mail-database die anders niet met Thunderbird. Thunderbird is een open-source e-mailclient, ontwikkeld door Mozilla, het team achter Mozilla Firefox. Eenmaal ingesteld, zal u zitten kundig voor toegang tot uw Yahoo e-mail in Thunderbird, net als elke andere e-mailprovider.

Instructies

1

Dubbelklik op het installatieprogramma van YPOPs en klik op "Volgende" tijdens de installatie te installeren met de standaardinstellingen. Nadat Setup is voltooid, wordt het YPOPs programma automatisch gestart. Klik op "Ik ga akkoord."

2

Klik op "Geavanceerde voorkeuren" en vervolgens "Netwerk." Het "onderzoektijdvak" instellen van de computer lokaal IP (gewoonlijk 127.0.0.1). Stel de "POP3" poort "111" en vervolgens "SMTP" tot en met "26." Klik op "OK" een herstart uw computer.

3

Open Thunderbird en klik op "Edit", "Accountinstellingen", vervolgens "account toevoegen." Klik op "Next."

4

Voer uw naam in en klik op "Next." De "inkomende server" instelt op "localhost" en klik op "Next." Vul uw gebruikersnaam in en klik op "Next." Voer uw e-mailadres in en klik op "Next." Klik op "Finish".

5

Vouw de Yahoo postadres in Accountinstellingen en klik op "serverinstellingen." Stel de eerste poort tot "111." Klik op "Uitgaande", en klik vervolgens op "26". Klik op 'OK'.