Hoe te installeren Skype op ontgrendeld iPhones

Wanneer u ontgrendelen of "ontsnapping uit de gevangenis" uw iPhone om te worden gebruikt op elke vervoerder netwerk--een procedure noch op & T of Apple wilt machtigen, voor de goede orde--één eigenschap die wordt weergegeven is een terts-verschijnende partij verzoekschrift winkel bekend als "Cydia" en de mogelijkheid voor het downloaden van toepassingen, die geen van zijn goedgekeurd door Apple. Jailbreaking uw iPhone niet belemmeren uw vermogen om te downloaden apps, zoals Skype, uit de iPhone app store goedgekeurd. In feite, u downloadt en installeert ze op precies dezelfde manier die je zou op een niet-jailbroken iPhone.

Instructies

1

Tik op het pictogram "AppStore" op uw iPhone "Home" scherm. Tik op de knop "Zoeken", die is gelegen langs de rechterkant van de ruit van de navigatie van de onderkant van de winkel.

2

Typ "Skype" in het "zoekveld" aan de bovenkant van het scherm en tik op 'Enter'. Tik op de "Vrije"-knop naast het eerste resultaat dat, de officiële Skype-toepassing opkomt. De officiële "Skype voor iPhone" is gratis vanaf mei 2011. Elke toepassing waarin u wordt gevraagd een vergoeding is stak door een derde partij.

3

Tik op de "Installeren" knop, en uw iTunes Store-e-mailadres en wachtwoord opgeven, als u uw iPhone aan uw logbestand opslaan in referenties niet hebt ingesteld. Wacht tot uw downloaden te voltooien. Wanneer dit gebeurt, verschijnt er een "Skype"-pictogram op de desktop van uw iPhone. Open Skype en beginnen gebruikend het.

Tips & waarschuwingen

  • Als u geen gebruik van een cellulaire gegevensplan met uw geopende iPhone maken, zorg ervoor dat u bent verbonden met een nabijgelegen draadloze wanneer u de Skype-toepassing downloadt-- en wanneer u wilt gebruik maken van de toepassing, voor die kwestie. Om te schakelen van Wi-Fi op je iPhone, kraanMontages, dan tikt u op de grijze "Off" knop naast "Wi-Fi" om naar het "On".