Hoe te importeren van een lijst van Twitter naar TweetDeck

Met behulp van TweetDeck om goed met uw Twitter lijsten maakt gebruik van het platform efficiënter en productiever. TweetDeck kunt u meerdere tijdlijnen op basis van lijsten of zoekopdrachten tegelijk, in tegenstelling tot de Twitter-website die is een één kolom lay-out weergeven. Uw Twitter lijsten importeren naar TweetDeck vereist een paar eenvoudige stappen en een beetje organisatie.

Instructies

1

Open de TweetDeck-toepassing met behulp van uw desktop-pictogram voor het programma. TweetDeck is een applicatie die gedownload rechtstreeks vanaf de website en op uw computer geïnstalleerd. De installatie is zeer eenvoudig en ontworpen voor mensen met beperkte computerkennis.

2

Selecteer de knop "Add Column" vanaf de bovenkant linkernavigatiebalk. De knop is een ronde grijze cirkel met een plusteken (+), en is gelegen tussen een geel pictogram en een ronde kompas pictogram.

3

Selecteer de koppeling "Groepen/lijsten" om alle uw Twitter lijsten weer te geven. Deze lijsten worden geïmporteerd vanuit uw Twitter-account, en worden gebruikt om te categoriseren en groeperen van mensen op basis van thema's, belangen of onderwerpen.

4

Klik op de lijst die u wilt toevoegen aan een kolom. Elke lijst die wordt weergegeven op het scherm is een actieve koppeling. Keert u automatisch terug naar de interface van TweetDeck en uw nieuwe kolom worden geïmporteerd in de weergave op het scherm nadat u uw lijst hebt geselecteerd.

5

Houd uw muis over de hoogste rechterkant van de lijst en een knop "Bewerken" verschijnt. Kies deze knop als u wilt namen uit uw lijst verwijderen of toevoegen van nieuwe volgelingen aan deze kolom. U kunt ook de kolom verwijderen door het selecteren van de "X" knop die verschijnt op roll-over.

6

Gebruik de pictogrammen aan de onderkant van de kolom om lijsten naar rechts en links van de pagina-indeling of maken van aanvullende preferenties voor de lay-out van de lijst.

Tips & waarschuwingen

  • De volgorde van uw lijsten op het scherm volgens uw gebruikersvoorkeuren in Twitter. Bijvoorbeeld, kunt u desgewenst om te plaatsen uw "@Mentions" kolom veel links, als deze kolom alle tweets met uw "@username bevat" die aangeeft dat iemand u in een gesprek is inclusief. De "@username"-functie kan men openbaar antwoord op eventuele vragen of mensen in lopende gesprekken opnemen.
  • Groep soortgelijke lijst thema's dicht bij elkaar op uw scherm lay-out te maken gemakkelijker scannen. Voor het voorbeeld als je een grafisch ontwerper met professionele lijsten, met inbegrip van de trends in de sector en de persoonlijke aanpak van uw koken obsessies lijsten, kunt u deze kolommen uitspreiden zodat ze niet direct naast elkaar. Het is moeilijk aan te gaan met een professionele kolom met gegevens en drastisch shift versnellingen aan een off-topic-lijst.