Hoe te importeren uit een PDF-formulier naar Access

Hoe te importeren uit een PDF-formulier naar Access


PDF-formulieren kunt u elektronisch onbeschaamde gegevens te verzamelen. Mensen houdt PDF als een formaat voor hun formulieren, omdat het werkt op meerdere platformen en is compacter dan andere wegen. Echter, om te houden alle gegevens samengesteld op basis van PDF-formulieren op één plaats, moet u een Microsoft Access-database. Op deze manier kunt u het snel, compileren tot rapporten en zoeken naar bepaalde typen gegevens met de Access-query's. Het is heel eenvoudig om gegevens te importeren uit een PDF-formulier naar een Access-database.

Instructies

1

Open het formulier in Adobe Acrobat of Reader die de gegevens bevat die u wilt importeren in Access.

2

Klik op "bestand > opslaan als tekst." Kies de locatie voor het opslaan van het nieuwe tekstbestand waar u het gemakkelijk kunt terugvinden. Sluit het formulier en Adobe.

3

Open de Access-database die u wilt importeren van de gegevens.

4

Het tekstbestand importeren. In Access 2007, klik op de "Externe Data" tab. Klik "Text file" in de sectie 'Import'. Navigeer naar waar u het tekstbestand hebt opgeslagen, klik erop en klik op "Importeren." In eerdere versies van Access, klik op "Bestand > krijgen externe gegevens > importeren". Selecteer "Tekstbestand" in het vak 'Bestanden van het type'. Navigeer naar waar u het opgeslagen tekstbestand opslaan, klik op het eenmaal en klik op "Importeren."