Hoe te importeren gegevens naar QuickBooks versnellenVersnellen en QuickBooks zijn beide gemaakt door Intuit boekhoudtoepassingen. Terwijl ze sommige van dezelfde mogelijkheden bezitten, is Quicken beperkt in wat het in vergelijking tot QuickBooks doen kan. Als u wilt maken en bijhouden van vele verschillende financiële aspecten van uw bedrijf, zoals ontvangstbewijzen, financiële overzichten en inkooporders, is QuickBooks geschikt voor de baan, waar Quicken is niet. Als u upgraden van Quicken naar QuickBooks wilt, hoeft u niet opnieuw invoeren van uw financiële gegevens. U kunt de gegevens uit Quicken exporteren naar QuickBooks.

Instructies

1

Maak een back-up van uw gegevens van Quicken. Ga naar 'Bestand' "File Operations" en "Kopiëren", en voer een naam voor het bestand. Klik op "OK" en kies de optie "Nieuwe kopiëren" in het vak dat verschijnt. Deze kopie ergens veilig bewaren en niet gebruiken tijdens de importerende proces. Terwijl de Quicken gegevens links onaangeroerd tijdens een invoer in QuickBooks moeten, is het een goed idee om een kopie van de veiligheid.

2

Ga door de gegevens in het bestand Quicken en controleren of de namen in de rekeningen. Controleer of dat de naam van elke cliënt precies de zelfde manier in elke vermelding Quicken wordt vermeld, zodat ze goed eenmaal in QuickBooks worden geïmporteerd aansluiten zullen.

3

Open QuickBooks door te gaan naar de "Start"-menu van uw computer en kiezen "Alle programma's." Klik op de "QuickBooks" map en vervolgens de naam van het programma. QuickBooks wordt geopend.

4

Pull-down de QuickBooks "File" menu, selecteer 'Importeren' en klik op de optie "Converteren van Quicken". Het "Een Quicken bestand converteren" venster zal lanceren.

5

Zoek het Quicken-gegevensbestand dat u hebt gemaakt en klik op "Openen" om te uploaden naar de vijl naar QuickBooks. De schermen die automatisch komen lopen u door de rest van het conversieproces.