Hoe te identificeren van een mislukte MicroprocessorDe processor is het hart van uw computer. Als de microprocessor mislukt, dan werken uw computer gewoon niet. Echter, terwijl een mislukte microprocessor niet de enige reden dat de computer onbruikbaar is is, het is zeker een van de duurste redenen. Dus voordat u een hoop geld voor de aankoop van een nieuwe microprocessor besteden, moet u voor de diagnose van uw computer om andere minder dure redenen dat het niet zou kunnen werken.

Instructies

1

Controleer of het stopcontact dat is aangesloten op uw computer naar behoren werkt. Zie als een lamp kan worden ingeschakeld als deze is aangesloten op het. Controleer ook of dat het netsnoer goed is aangesloten op de stroomvoorziening van de computer. Als de kabel goed is aangesloten en het stopcontact werkt, gaat u naar de volgende stap.

2

Open de behuizing van uw computer. Het aanraken van een stuk metaal op de zaak naar zichzelf aarden van statische elektriciteit. Zorg ervoor dat de snoeren die worden uitgevoerd uit het stopcontact om uw moederbord worden veilig vastgemaakt. Als ze zijn, verplaatsen naar de volgende stap.

3

Onderzoeken van de jumpers op uw moederbord. Als u onlangs een jumper Flash uw BIOS of sommige andere systeem-procedure aangepast hebt, controleert u of dat u de jumper naar de juiste positie hebben aangepast. Als dit niet het probleem is, gaan naar de volgende stap.

4

Het onderzoeken van uw moederbord voor tekenen van schade. Dit kan onder meer roet rond de processor, verbogen pennen en zwart branden merken. Als deze symptomen aanwezig zijn, dan is de microprocessor is dood. Als deze niet aanwezig zijn, gaan naar de volgende stap.

5

Vervangen van de computer cover.

6

Uw computer aanzet. Als de computer is aangesloten op een operationele stopcontact, maar u geen geluiden afkomstig hoort van binnen de computer zelf, dan is het onmiddellijke probleem is met de voeding. Vervang de kabel je gebruikt. Als dit niet werkt, vervangt u uw voeding. Als de computer opstart, gaat naar de volgende stap.

7

Let op uw scherm terwijl de computer wordt opgestart. Als er een foutbericht over een opstartbaar apparaat, dan ligt het probleem met uw harde schijf, niet uw processor. Als het besturingssysteem niet geladen wordt en u een foutbericht over het besturingssysteem of een opstartbaar station niet ziet, dan is uw microprocessor of het moederbord heeft gefaald.