Hoe te houden muziek spelen op PowerPoint

Hoe te houden muziek spelen op PowerPoint


Microsoft PowerPoint-presentaties zijn handig voor het weergeven van informatie aan een publiek op het werk, thuis of op school. Uw presentaties interessanter maken door geluidseffecten, muziek en andere audio toe te voegen. Bijvoorbeeld, kon u een favoriete liedje over een diavoorstelling van een huwelijksreceptie of partij spelen. Als u een paar opties in PowerPoint wijzigt, kunt u het afspelen van de muziek de hele presentatie.

Instructies

1

Open PowerPoint en de presentatie. Klik op 'Insert'.

2

Klik op "Films en geluiden," dan "Audio uit bestand." In het "invoegen" klankkast, dubbelklikt u op het nummer dat u wilt toevoegen.

3

Klik op het luidsprekerpictogram in de dia de "Audio Tools" balk wilt weergeven. Klik op "Afspelen" aan de bovenkant van het scherm.

4

Klik op het drop-down menu naast "Start" op de bovenkant van het venster en selecteer "Tijdens dia's afspelen."

5

Klik op het tabblad "Animaties", klik op 'Animatie venster' direct eronder. In het venster 'Animatie venster' met de rechtermuisknop op het muziekbestand. Klik op "Effect opties."

6

Klik op het tabblad "Effect" in het "Audio afspelen" venster. Onder de kop "Stop Playing" Klik op de knop naast de "After". Voer het aantal dia's waarin u wilt dat de muziek te spelen. Klik op 'OK'.