Hoe te het videostuurprogramma handmatig starten

Videostuurprogramma's, net als andere stuurprogramma's in de computer, kunnen worden gevonden in de Device Manager. De Device Manager beheert alle stuurprogramma's gevonden in de computer. Dit bevat stuurprogramma's voor apparaten, zoals muizen, toetsenborden, beeldschermen, geluidsdrivers en USB (universele seriƫle bus) flash drives. Als u wilt inschakelen, uitschakelen, verwijderen, bijwerken of terugdraaien een stuurprogramma naar een eerdere versie, het is allemaal gedaan door middel van de Device Manager. Videostuurprogramma's, die grafieken en afbeeldingen in de computer mogelijk maken, kunnen ook worden geconfigureerd in Apparaatbeheer.

Instructies

1

Klik op de knop "Start". Voor Windows Vista en Windows 7 is dit de ronde knop met het Windows-logo op de benedenhoek van de linkerkant van het scherm.

2

Typ 'devmgmt.msc' zonder de aanhalingstekens in het vak "Search programma's en bestanden". Voor Windows XP en eerdere besturingssystemen, klik "Run" en typ "devmgmt.msc." Hiermee opent u de beheerconsole van de Device Manager.

3

Vouw "Beeldschermadapters."

4

Met de rechtermuisknop op het videostuurprogramma dat u wenst op te starten. De naam van het videostuurprogramma is afhankelijk van de fabrikant, en dus het is verschillend voor elke computer.

5

Klik op "Eigenschappen" na met de rechtermuisknop op het videostuurprogramma.

6

Kies 'Niet gebruiken dit apparaat (uitschakelen)' uit het drop down menu onder "Gebruik van het apparaat," die gelegen aan de onderkant van de "Algemene" tab. Klik op "OK is" om de wijzigingen toe te passen en sluit het dialoogvenster Eigenschappen. Dit zou uitschakelen en stoppen van het videostuurprogramma.

7

Met de rechtermuisknop op het videostuurprogramma opnieuw en ga naar "Eigenschappen."

8

Selecteer 'Gebruik dit apparaat (inschakelen)' uit het drop down menu onder "Gebruik van het apparaat." Klik op "OK" om de wijzigingen toe te passen en sluit het dialoogvenster Eigenschappen. Dit zou het videostuurprogramma beginnen.