Hoe te herstellen verwijderde bestanden uit Microsoft Outlook Express

Outlook Express is de e-mail en nieuws-client voor Internet Explorer. Alle contact informatie wordt opgeslagen in het Windows Address Book. De vergelijkbare stijl van Outlook leidt mensen gelijkstellen met Microsoft Office Outlook. De twee toepassingen zijn totaal verschillend. Verschillende toepassingen vereisen verschillende methoden voor het oplossen van problemen. Dit artikel zal instrueren de lezer over hoe te herstellen verwijderde bestanden uit Microsoft Outlook Express. U zal worden geïnstrueerd om te navigeren door de menu-opties van Outlook Express en zoek de Prullenbak gebruiken de Windows File Explorer om te herstellen van uw bestanden naar Outlook Express.

Instructies

1

Open Outlook Express. Klik op het menu Extra.

2

Klik op Opties.

3

Klik op onderhoud.

4

Klik op archiefmap. Zoek de naam van de map waar uw bestanden zijn opgeslagen. Deze bestanden bevatten vaak uitgaande e-mailberichten of berichten die u naar iemand hebt verzonden. Noteer de naam van de map.

5

Sluit Outlook Express.

6

Dubbelklik op het pictogram van de Prullenbak op het bureaublad van Windows.

7

Kijk naar de kant menu-opties. Klik op "Restore meest recente verzonden items (bak-bestanden)". Sluit de Prullenbak.

8

Open Windows File Explorer, of simpelweg met de rechtermuisknop op de knop Start en selecteer "Explore". Zoek de map die u in stap 4 hebt gevonden. Als u niet in de Windows File Explorer ziet, kunt u altijd kiezen 'Find' uit het menu Start. Open de map die in het bezit van uw verwijderde bestanden.

9

Klik op extra en vervolgens Mapopties en selecteer weergave. Schakel de "weergave verborgen bestanden en systeembestanden" in dezelfde map.

10

Verwijder het vinkje in "Extensies voor bekende bestandstypen verbergen". Hier ziet u het bestand Sent Items.dbx en de Items.bak verzonden. bestand.

11

Wijzig de naam van de verzonden Items.DBX in Sentold.dbx. Wijzig de verzonden Items.Bak verzonden Items.DBX. Open Outlook Express. Uw berichten moeten worden gerestaureerd.

Tips & waarschuwingen

  • Bent u niet in staat om te herstellen van uw berichten, moet u contact opnemen met technische ondersteuning van de leverancier dat u de toepassing hebt aangeschaft. U kunt ook investeren in sommige preventie software voor het behoud van uw gegevens voordat het wordt verloren.