Hoe te herstellen verwijderde bestanden uit een prullenbak met Freeware

Hoe te herstellen verwijderde bestanden uit een prullenbak met Freeware


Weet u zeker dat u wilt verzenden van dit bestand naar de Prullenbak? Het is een vraag die we hebben alle beantwoord met een muisklik vele malen. In feite, hebt we het die zo vaak dat het kunnen gemakkelijk om te denken niet zelfs voordat u klikt op "Ja." beantwoord De ongelukkig neveneffect van deze geprogrammeerde reactie is dat de af en toe verkeerde bestand eindigt verwijderd. Hoewel dat moment van erkenning kan het maken van uw hart gootsteen, heb je niets te vrezen. Het bestand wacht in de Prullenbak en het vermogen om te herstellen van dat bestand is in Windows ingebouwd zonder extra kosten.

Instructies

1

Dubbelklik op de "Prullenbak" vanaf uw Windows-bureaublad. Het eruit als een prullenbak emmer met een recycling symbool op de voorkant.

2

Blader door de lijst van gerecycleerd bestanden te vinden die u wilt terugzetten. Klik op om het te selecteren.

3

Met de rechtermuisknop op het geselecteerde bestand en klik op 'Herstel'. Het bestand wordt teruggeleid naar de vorige woonplaats op de harde schijf, recht in het is verwijderd uit dezelfde map.

Tips & waarschuwingen

  • "Shift" ingedrukt terwijl op verwijderen te klikken de mogelijkheid bieden zal om een bestand of map definitief verwijderen zonder het te verzenden naar de Prullenbak.
  • De Prullenbak kunt nemen een grote hoeveelheid ruimte op harde schijf. Met de rechtermuisknop op de opslaglocatie van het bureaublad en klik op 'Prullenbak leegmaken' Schakel de inhoud.
  • Zorg ervoor dat u niet zal willen herstellen alle bestanden voor het leegmaken van de Prullenbak als ze zal niet gemakkelijk worden hersteld nadat ze verdwenen zijn.