Hoe te herstellen verwijderde bestanden op mijn Mac

Soms verwijderen u per ongeluk belangrijke bestanden op je Mac die je niet uit de Prullenbak herstellen. Als dit alles gebeurt is niet verloren. U kunt ophalen verwijderde bestanden met behulp van een programma van de gegevensterugwinning ontworpen om te worden gebruikt op Mac computers.

Instructies

1

De aandrijving van de schijf van je Mac's verbinding te maken met een Windows-computer, als je kunt. Download het programma Uneraser gratis online. Dit programma kan bestanden ophalen uit Mac stations. Kies de Mac-schijf in het station selectiemenu en het programma zal het aftasten van de schijf voor verwijderde items. De verwijderde gegevens worden weergegeven in een lijst. Kies de bestanden die u wilt herstellen en klik op de knop 'Restore'.

2

Het programma Data Rescue 3 koopt en installeer het op uw computer. Dit programma kan bestanden herstellen vanaf een harde schijf, zelfs als het is geformatteerd. Kies het C-station als de locatie moet worden gescand. Het programma zal vinden en herstellen van verwijderde bestanden.

3

Bestandsherstel voor Mac, een data-recovery programma kopen. Installeer en open het programma en selecteer de harde schijf in het station-keuzemenu. Het programma scant de drive en zoeken naar verwijderde bestanden. De bestanden worden automatisch teruggezet op de harde schijf.

Tips & waarschuwingen

  • Maak back-ups van belangrijke bestanden op de harde schijf van je Mac om te voorkomen dat per ongeluk wissen van de gegevens.
  • Het uitschakelen van uw Mac terwijl de bestanden met behulp van een data-recovery programma annuleerteken omkoopbaar probeert u op te halen.