Hoe te herstellen verwijderde bestanden op een Flash DriveHet is mogelijk om te herstellen verwijderde bestanden op een flash drive. Wanneer een bestand is verwijderd, markeert de computer die ruimte als beschikbaar zijn; Nochtans, blijven de gegevens op het station totdat een ander bestand is geschreven om die ruimte, die het oorspronkelijke dossier vervangt. Back-ups van bestanden worden soms automatisch gemaakt door teksteditors en tekstverwerkingsprogramma's en opgeslagen in tijdelijke mappen. Door te zoeken naar het bestand op de gehele computer, kan u zoeken naar een van deze tijdelijke bestanden die u kunt herstellen. Anders moet u gebruiken de software van de terugwinning van de gegevens om te herstellen van een verwijderd bestand op uw flash drive.

Instructies

1

Klik op "Start" en klik vervolgens op 'Zoeken'. In Windows 7, klik op "Start" en het zoekvak is pal boven waar u hebt geklikt.

2

Klik op "Alle bestanden en mappen." Typ de exacte naam van het verwijderde bestand in het zoekvak. Klik op 'Zoeken'. Voor Windows 7, er zijn geen zoekopties, dus gewoon typt u de bestandsnaam en druk op "Enter". Als het bestand niet wordt gevonden, gaat u verder naar stap 3.

3

Downloaden van de software van de terugwinning van de gegevens. Sommige keuzes omvatten GetDataBack, Boomerang en Testdisk. Koppelingen naar deze toepassingen vindt u in de sectie bronnen. Volg de instructies die bij elke aanvraag wilt installeren en uitvoeren van de data recovery programma.

Tips & waarschuwingen

  • Sommige software van de gegevensterugwinning is beschikbaar als freeware, andere producten bieden gratis proeven. U wilt de terugwinningssoftware van cameragegevens die geschrapte of ontbrekende dossiers op uw flash drive daadwerkelijk zal herstellen.
  • Vermijden moetend herstellen verwijderde bestanden op een flash drive in de toekomst door het opslaan van uw belangrijke bestanden op meer dan één locatie--bestanden van de computer harde schijf, een back-up schijf of een andere flash drive opslaan. Het uitvoeren van regelmatige systeemback-ups is een andere praktische oplossing.
  • Wanneer u per ongeluk een bestand van uw flash-drive verwijdert, onmiddellijk stoppen met behulp van de flash drive. Niet opslaan van andere bestanden of bewerken van bestaande bestanden op de flash drive. Niet opnieuw opstarten of afsluiten van uw computer of verwijderen van de flash drive. Doen kan ertoe leiden dat gegevens worden geschreven naar de flash drive, vernietiging van het bestand dat u wilt herstellen.
  • Er is geen garantie dat een verwijderd bestand kan worden teruggevorderd. De software van de terugwinning van de gegevens mogelijk niet kunnen herstellen van alle verwijderde bestanden op uw flash-drive.