Hoe te herstellen van Windows XP Home Edition

Hoe te herstellen van Windows XP Home Edition


Na een aanval van het virus lijden die bestanden heeft beschadigd, of als u bestanden die essentieel zijn voor de werking van Windows XP Home Edition hebt verwijderd, moet u voor het uitvoeren van een reeks van stappen om te herstellen van de staat van Windows XP voor het incident. Ingesloten in elk exemplaar van Windows XP Home Edition, kunt Systeemherstel herstellen program files en Windows-kritische bestanden. Opmerking dat Microsoft niet heb ontwerpen Systeemherstel om persoonlijke bestanden te herstellen. U moet regelmatig reservekopieƫn te maken documenten, foto's, muziekbestanden, enz.

Instructies

1

Meld je aan bij Windows XP op een beheerder het profiel.

2

Klik op "Start" en selecteer "Helemaal programma", vervolgens "Toebehoren." Selecteer "System Tools" en vervolgens "Systematiek weergeven".

3

Selecteer "Restore My Computer naar een eerdere Time" zodra het venster Systeemherstel wordt geopend. Klik op "Volgende".

4

Selecteer het herstelpunt dat u op de pagina "Selecteer een Restore Point wenst". Klik op "Next."

5

Klik op "Volgende" op de volgende pagina en wacht terwijl de computer opnieuw opstart. Log terug in Windows op een beheerder het profiel en klik op "OK" in het 'Herstel voltooid' venster.