Hoe te herstellen van verloren gegevens vanaf een Flash Drive

Om de informatie van de ene computer naar de andere verplaatsen, kunt u een flash drive omdat ze klein zijn en kunnen een heleboel informatie worden opgeslagen. De meeste bestanden die u hebt verwijderd van uw flash-drive kunnen worden hersteld later, dus wees niet al te ongerust als u per ongeluk een bestand uit het Prullenbak verwijdert.

Instructies

1

Verwijderde gegevens ophalen uit uw flash drive terug uit de doden met EASEUS verwijderd File Recovery. Na het installeren en openen van vlotheid, door de flash drive te selecteren in het menu. Foto's van uw verwijderde bestanden zullen worden tentoongesteld. Kijk via deze en controleren van de bestanden die u wilt terug, dan klikt u op de knop 'Herstel'. EASEUS verwijderd File Recovery is beschikbaar kostenloos.

2

Verwijderde gegevens met Recuva herleven. Dit programma maakt gebruik van een methode van een scherm. Aan de top, de flash drive van de schijf selecteren in het vak te plukken. De verwijderde bestanden zullen onder het gereedschap selecteren. De gegevens die u wilt markeren, dan klikt u op de knop 'Herstel'.

3

Weer opnieuw ingedeelde en verwijderde informatie met cbeeld terugwinning. Selecteer de flash drive van de selectiescherm en kies vervolgens de gewenste bestanden in het grote witte doek aan de rechterkant. De prullenbak kan logo zal bestanden terugzetten.

Tips & waarschuwingen

  • Voordat u gegevens verwijdert, zorg ervoor dat je het nooit weer zal gebruiken.
  • Temperaturen onder 32 graden Fahrenheit kan flitsaandrijving te ervaren leesfouten.