Hoe te herstellen van Microsoft Money wachtwoorden

Hoe te herstellen van Microsoft Money wachtwoorden


Als je hebt verloren het wachtwoord van uw Microsoft Money, is het wellicht in een staat van paniek. Verliezen van een wachtwoord kan niet alleen worden frustrerend, maar kan ook gevolgen hebben u financieel, of u bent runnen van een bedrijf of gewoon proberen te houden met uw budget. Als u hebt reeds contact opgenomen met Microsoft, dan je weet dat hun beleid voorkomt dat ze helpen herstellen u uw wachtwoord. Ondanks dit, echter, alles is niet verloren. Hoewel hun diensten niet vrij, met de hulp van software van de wachtwoordterugwinning zijn, kunt u gemakkelijk uw wachtwoord terug en start met het gebruik van uw Microsoft Money account opnieuw komen.

Instructies

Hoe te herstellen van Microsoft Money wachtwoorden

1

Controleren of de MSN Money-netwerk goed functioneert voordat u contact opneemt met een wachtwoord recovery service. Als Microsoft is het uitvoeren van onderhoud op hun servers, is het wellicht beveiligingscontroles niet in logboek in---wat betekent dat u een wachtwoord recovery stap helemaal niet nodig.

2

Bepalen welke versie van Microsoft Money u gebruikt. Wees ervan bewust dat door de veiligheid vooruitgang, versies na 2001 moeilijker worden kunnen te kraken.

3

Bezoek Passware, Inc. (zie bronnen hieronder) om hun geld sleutel programma te downloaden. Om deze software te gebruiken, moet uw computer worden uitgevoerd onder Windows 95 of hoger.

4

Klik op de "Koop nu" knop om te kopen en te downloaden van de software geld sleutel. Zorg ervoor dat alle vereiste informatie correct invoert.

5

Klik op "Volgende" om door te gaan. Als u kiest voor de aankoop van het programma met een credit card, zult u worden gefactureerd op dit moment en wordt een bevestigingsbericht weergegeven.

6

Volg de instructies om de installatieproces te beginnen. U zal worden gevraagd om te kiezen van een locatie voor het opslaan van het bestand, dus zorg ervoor dat het programma opslaan in een map die u gemakkelijk kunt vinden.

7

Selecteer de optie "Herstellen Bestandswachtwoord" in de Quick Start-menu. Selecteer uw Microsoft Money-bestand in het menu en open het.

8

Kies een optie voor uw wachtwoord herstel. Als u kunt een gedeelte van uw wachtwoord onthouden of details over het ken, selecteer "Run Wizard." Voor alle andere situaties, selecteert u 'gebruik vooraf gedefinieerde instellingen.

9

Selecteer "ja" wanneer u wordt gevraagd als u wilt online decodering gebruiken voor dit bestand. De software zal nu beginnen de recovery-service. Op basis van de complexiteit van uw wachtwoord en de specifieke Microsoft Money versie die u gebruikt, kan dit enkele seconden of een paar uur duren.

10

Klik op "Doorgaan" nadat het programma is voltooid het herstelproces (een bericht wordt weergegeven waarin dit). Uw wachtwoord zal worden weergegeven op het volgende scherm, die u vervolgens gebruiken kunt om in te loggen naar uw Microsoft Money-bestand.

Tips & waarschuwingen

  • U kunt afdrukken of opslaan van de resultaten van uw proces van de gegevensterugwinning. Om dit te doen, selecteer de gewenste optie in het menu bovenaan. Om te voorkomen dat toekomstige verliezen, overwegen te investeren in een wachtwoord manager programma voor het veilig opslaan van alle wachtwoorden. Als u hebben problemen met het installeren van de software of het programma niet lukt, neem dan contact op met Customer Support afdeling van het bedrijf (zie bronnen hieronder voor contact informatie).
  • Nadat u bent ingelogd, moet u uw wachtwoord opnieuw instellen. Zorg ervoor dat u een die u gemakkelijk kunt onthouden.