Hoe te herstellen van een wachtwoord uit de BIOS van een Packard Bell

Hoe te herstellen van een wachtwoord uit de BIOS van een Packard Bell


Het Basic Input Output System, of BIOS, op uw Packard Bell-computer wordt gebruikt als het kader voor het systeem. Het BIOS wordt uitgevoerd zelfs nadat u uw computer afsluit. Dit systeem wordt aangedreven door een kleine accu te houden uw datum- en tijdinstellingen wanneer de computer zich niet in. Resetten van het wachtwoord in het BIOS is veel gemakkelijker dan proberend om het wachtwoord te herstellen. Door u de BIOS batterij verwijdert, wordt het wachtwoord gereset.

Instructies

1

Uw computer afsluiten en haal alle van de netsnoeren van de achterkant van de eenheid. Dit zal het verhinderen van elektrische schokken bij het werken in de computer. Druk op de power-knop op de voorzijde van de computer om zich te kwijten van geen elektriciteit nog steeds binnen de eenheid.

2

Verwijder de deur van de toren. Afhankelijk van uw computer, zullen er drie of vier schroeven op de achterkant van de toren die moeten worden verwijderd. Stel samen de schroeven op een veilige plaats waar je ze zal niet los.

3

Zoek de batterij op het moederbord. De BIOS batterij ziet eruit als een horloge batterij. Dit moet ergens in de buurt van de hoofdprocessor in het midden van het moederbord. Gebruik je vingers om de batterij van de behuizing.

4

Laat de batterij uit de aansluiting voor ongeveer een minuut om te resetten van de BIOS. Plaats de batterij terug in de behuizing en vervolgens Monteer de deur van de toren. Sluit de netsnoeren van de computer weer aan op de stopcontacten en het inschakelen van het systeem.

5

Volg de BIOS-instructies op het scherm om het BIOS menu. Verschijnt een melding die "Pers F2 luidt voor het invoeren van BIOS" of iets dergelijks. Volg de instructies om de login op de BIOS en wijzig uw wachtwoord.