Hoe te herstellen van een verwijderde E-mail met een houwer van de registratie

Hoe te herstellen van een verwijderde E-mail met een houwer van de registratie


We hebben allemaal er geweest vóór: je doet sommige voorjaarsschoonmaak op uw e-mailserver, tonnen van e-mails voor het opruimen van een kleine ruimte, verwijderen wanneer uw realiseren dat u per ongeluk een belangrijke e-mail heb verwijderd. Alvorens de e-mail lot te aanvaarden als gedoemd, echter kunt u proberen een registratiehouwer om op te halen uw verwijderde e-mailadres als uw e-mailserver niet Web-based, zoals Hotmail, Gmail of Yahoo. Hoewel dit niet een garantie dat u uw e-mail terug krijgt, is het de moeite waard, vooral omdat het zo eenvoudig om te proberen.

Instructies

Verwijderde E-mails ophalen

1

Treffer naar de voorsprong knop op uw bureaublad en ga naar de knop uitvoeren. Typ in uitvoeren, in \"regedit\" en druk op Enter. Deze krijgt u in de Register-Editor.

2

Vind HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Exchange\Client\Options wanneer je in de Register-Editor. Zodra u daar bent, klik op bewerken in de menubalk van de Register-Editor, en druk op waarde toevoegen.

3

Type in het volgende wanneer je in waarde toevoegen:

Waardenaam: DumpsterAlwaysOn
Gegevenstype: DWORD
Waardegegevens: 1

Klik op OK wanneer u klaar bent en uit de Register-Editor te sluiten.

4

Open uw e-mailserver en ga naar de knop Tools. Selecteer onder Hulpmiddelen voor Verwijderde Items herstellen. Een lijst van de harde, of permanent verwijderd e-mails zal verschijnen. Zoek uw verwijderde e-mailbericht, en hetzij selecteren en dan klik met de rechtermuisknop en hit verzenden naar Postvak in of selecteer het e-mailbericht en klikt u op Opslaan als om te slaan het buiten uw e-mailserver.