Hoe te herstellen van een verwijderde E-mail map

Hoe te herstellen van een verwijderde E-mail map


Als u onlangs een e-mail map hebt verwijderd, kan het nog steeds bestaan in de Prullenbak (Windows) of prullenmand (Mac). Een verwijderde e-mail map herstellen uit de Prullenbak of Prullenbak door gewoon terug verplaatsen naar uw e-mailprogramma. Als de verwijderde map niet opdagen weergegeven als u de Prullenbak of Prullenbak opent, moet u om het te importeren vanaf uw meest recente e-mail back-upbestand. De meeste e-mailprogramma's, met inbegrip van Outlook, hebben een geautomatiseerde invoernut waardoor herstel een eenvoudig proces.

Instructies

1

Vind uw meest recente e-mail back-upbestand. Als uw back-upbestand op een externe schijf, kopieert u het naar het bureaublad zodat u kunt vinden en eenvoudig importeren.

2

Start uw e-mailprogramma en kijk in het menu "Bestand" van een optie als "Importeren" of "importeren / exporteren." Ook kan je de invoernut onder het menu "Extra" in sommige e-mailprogramma's.

3

Klik op de invoernut om te beginnen met de wizard importeren. U zal worden ertoe aangezet om te bladeren naar het back-upbestand. Nadat u het hebt gevonden, opent u het bestand en selecteer de e-map die u wilt terugzetten. Klik op "Finish" om de import wizard te voltooien.

4

Handmatig de map te herstellen als u niet over een invoernut beschikt. Doe dit door het back-upbestand te kopiƫren in uw e-mailprogramma de profielmap van de gebruiker. De exacte locatie van deze map, vindt u de help-bestand van uw e-mail of de help-pagina van de website.

5

Controleer om ervoor te zorgen dat de verwijderde e-mail verschijnt map nu in uw e-mailprogramma.

Tips & waarschuwingen

  • Maak een back-up van uw e-mail bestanden op een regelmatige basis of een automatische e-mail back-upprogramma gebruiken om ervoor te zorgen heb je altijd een huidige kopie van uw e-mailmappen beschikbaar.
  • Als u handmatig wilt kopiĆ«ren plaats het back-upbestand naar uw e-mailprogramma het bestand in de map van het juiste profiel. Als uw programma niet worden kundig voor vondst van de herstelde map.