Hoe te herstellen van een verwijderde E-mail in VistaAls u per ongeluk hebt verwijderd e-mail in Vista hebt u twee mogelijkheden. Eerst, kunt u de e-mail van uw meest recente back-upbestand importeren. Dit werkt natuurlijk alleen als je al hebt back-up de e-mail die u hebt verwijderd. In veel gevallen zal dit niet het geval, dus de tweede optie is om de e-mail herstellen met behulp van de email hersteltool opgenomen in Windows e-mailprogramma's. U kunt e-mail vanaf de harde schijf herstellen dumpster, zolang het niet is geschreven door nieuwe gegevens. Er zijn ook verscheidene commerciële data recovery programma om te herstellen van verwijderde e-mail.

Instructies

1

Ga naar de Prullenbak en zorg ervoor dat u er uw verwijderde e-mail niet ziet. Als u dit doet, sleept u het terug naar uw e-mailprogramma te herstellen.

2

Open uw e-mailprogramma en kijk in de "Verwijderde Items" map om te zien als uw e-mailadres nog steeds er is opgeslagen. Als je het ziet, sleept u deze naar een andere map of met de rechtermuisknop op om deze te verplaatsen naar een andere map.

3

Kijk onder het menu "Tools" om het bestand herstelprogramma te vinden. In Outlook 2007 ziet u "Recover Verwijderde Items..." De formulering afwijken enigszins in andere versies en programma's.

4

Klik om te openen van het hulpmiddel van de terugwinning van de e-mail en blader door de lijst met verwijderde items. De e-mail die u wilt herstellen en klik op de "Herstellen" knop te vinden.

5

Onderzoek van de software van de gegevensterugwinning van de commerciële gegevens als u niet uw e-mailadres vermeld ziet, of als uw programma niet het aanbieden van een e-mail recovery tool. CNET onderhoudt een uitgebreide lijst van artikelen, reviews en downloads voor de evaluatie van commerciële recovery programma.