Hoe te herstellen van een PDF-bestand naar een Microsoft Word-Document

Hoe te herstellen van een PDF-bestand naar een Microsoft Word-Document


Portable document format (PDF)-bestanden zijn niet verondersteld om gemakkelijk aan te passen. Echter, als u een PDF hebt en het oorspronkelijke Word-document kwijt, u hoeft niet voor de aankoop van Adobe-software om uw probleem te verhelpen. Er zijn sommige vrije softwarepakketten en websites om te converteren van een PDF-bestand terug in een Word-bestand. Of u downloadt de software te wijzigen van het bestand of een van de websites te gebruiken, is geen conversie perfect. Hier ziet u enkele wijzigingen in de opmaak of oneven lettertypen als gevolg van de bestandsconversie.

Instructies

Free Online File Converters

1

Richt uw browser naar een gratis online file converter zoals Zamar of PDF naar Word om terug te keren van een PDF-bestand naar een Word-document.

2

Vul de vereiste velden in het online formulier. Start door het PDF-bestand te uploaden of de URL van het PDF-bestand dat u wilt converteren. Aangeven welke bestandsindeling u wilt het bestand wordt geconverteerd naar. DOC of DOCX bestand uitbreiding opties geven dat u wilt wijzigen van het bestand naar een Word-document (DOCX is voor Word 2007 en hoger). U kunt ook een RTF-uitbreiding, die het bestand naar een Rich Text Format-bestand converteert. U kunt RTF-bestanden openen in Word of andere programma's voor tekstverwerking. Toevoegen uw juiste e-mailadres in het veld e-mail zodat instructies kunnen naar u worden verzonden wanneer het bestand wordt geconverteerd.

3

Klik op de "Convert knop" om terug te keren van het bestand in een PDF naar een Word-document. Afhankelijk van de grootte van uw PDF en hoe druk de conversie bestandsservers zijn, kan wijzigen van het bestand enkele minuten duren tot een dag. Als de conversie voltooid is, ontvangt u een e-mail met instructies over hoe te downloaden van het geconverteerde bestand.

4

Open uw e-mail van Zamar of PDF naar Word en volg de online link om uw teruggekeerd bestand te downloaden. Zodra gedownload, kunt u het bestand opent in Word.

Met behulp van Software om terug te keren van het bestand

5

Download een gratis bestand conversie softwareprogramma zoals SmartSoft de gratis PDF naar Word Converter en SomePDF van Some PDF to Word Converter. Klik op de "Download Button" op een van deze sites om te beginnen met de download-proces. Zorg dat u op de gratis versie van de software en niet de commerciƫle versie te klikken.

6

Installeer de software volgens de instructies van de installatiewizard. Zodra het is geĆÆnstalleerd, opent u het programma en selecteer het bestand dat u wilt converteren. Kies de outputformaat die u wilt dat het bestand te herstellen, zoals een DOC-bestand voor Word.

7

Kies de locatie op uw vaste schijf waar u wilt dat het bestand moet worden geplaatst zodra deze is geconverteerd en vervolgens klikt u op "converteren" of volg de instructies van het programma. Afhankelijk van de bestandsgrootte, de conversieproces vergt een paar seconden en dan u het teruggekeerd PDF-bestand kunt openen in Word.

Tips & waarschuwingen

  • Als het oorspronkelijke PDF-bestand wachtwoord beschermd of gecodeerde is, u mogelijk niet de PDF naar Word converteren zonder een wachtwoord.