Hoe te herstellen van een eMachine W3611

De eMachines W3611 tafelcomputer levert de vereiste hardware voor het gebruik van de computer als een entertainment center evenals een hulpmiddel voor de productiviteit. Zoals elke computer, in de loop van uw eMachine de levensduur, het kun je tegenkomen systeemfouten of een vervelende virusinfectie die uw eens perfect werkende computer onbruikbaar maakt. Gelukkig voor de eigenaren van de eMachines bevat Gateway een back-up harde schijfpartitie die u toelaat om de computer te herstellen zonder te hoeven vertrouwen op extra herstellen schijven of technische ondersteuning.

Instructies

1

Sluit alle programma's die op de computer worden uitgevoerd en ontkoppel eventuele overbodige hardware, zoals scanners, printers of MP3-spelers.

2

Start uw computer opnieuw op en druk op de "F11" zodra de computer terug wordt ingeschakeld voor toegang tot de ingebouwde 'Systeemherstel'-programma.

3

Klik op de "Niet-destructieve System Restore" optie in het venster dat verschijnt. Met deze methode zal uw persoonlijke gegevens niet worden beschadigd door het herstelproces.

4

Klik op "Volgende" en bevestig dat u wilt herstellen uw eMachine W3611 van systeem in het venster dat verschijnt om te beginnen het herstelproces. Uw computer zal opnieuw worden opgestart zodra het proces is voltooid te voltooien van het herstel.