Hoe te herstellen van een draagbare harde schijf

Draagbare harde schijven sluit aan op de USB-poort van een computer en u kunt overbrengen van foto's, video en documenten tussen meerdere computers. Als u een bestand dat u niet tijdens een transfer wilde verwijdert, hebt u de mogelijkheid om te herstellen met een computer en een recovery tool. Er zijn vele recovery programma. Zorg ervoor dat u ieder onderzoek voordat u uw beslissing.

Instructies

1

Downloaden vlotheid verwijderd bestandsherstel. In dit gratis programma, door de draagbare harde schijf te kiezen in de lijst met stations. Doorzoek de miniaturen van de verwijderde bestanden. Klik op de bestanden die u wilt, dan met de linkermuisknop op "Restore".

2

Verwijderde bestanden met Recuva terugvorderen. Kies de draagbare aandrijving en er verschijnt een lijst van verwijderde bestanden. Klik op de bestanden die u wilt en druk op 'Herstel'.

3

Aankoop cbeeld herstel voor 27 dollar, vanaf augustus 2010. Dit programma kunt u opgemaakte bestanden herstellen evenals het herstellen van verwijderde bestanden. Selecteer de harde schijf, vervolgens de bestanden te selecteren en druk op 'Herstel'.

Tips & waarschuwingen

  • Maak meerdere kopie├źn op verschillende harde schijven, zodat u nooit alle informatie verliest.
  • Een harde schijf zal niet laatste voor altijd, zo behandelen met zorg.