Hoe te herstellen van een beschadigde schijf met GuardianEdge

GuardianEdge Software is een dochteronderneming van Symantec, Inc. Het biedt de codering op beider laptop en schrijftafel PC's, evenals de verwisselbare opslag codering opgeslagen. GuardianEdge biedt binnen de technologiesector voor de veiligheid, de enige native integratie met Microsofts Active Directory voor veiligheidsgegevens op de harde schijf, tijdelijke bestanden, systeembestanden en ongebruikte ruimte. Integratie van GuardianEdge met Microsoft Recovery Zetbaas is onderdeel van het proces naar het herstellen van een beschadigde schijf.

Instructies

Integreren van GuardianEdge in de CD-Image Recovery Zetbaas Boot Client

1

Contact [email protected] om de GuardianEdge integratie script.

2

Open de Recovery Zetbaas Boot Client CD Wizard maken.

3

Klik op 'Pagina extra bestanden toevoegen'. Voer het script dat u hebt ontvangen van GuardianEdge klantenondersteuning. U hebt de GuardianEdge chauffeurs nu geïntegreerd met de Recovery Manager Laarscd Client-afbeelding.

Gebruik het hulpprogramma GuardianEdge met de Client van de Boot Recovery Zetbaas

4

Open de geïntegreerde herstel Manager Laarscd Client.

5

Klik op de cirkel in het midden van het beeld van de CD. Hiermee opent u een opdrachtprompt. U kunt ook klikken op de stip op de top van de 'i' in het woord "Winternals."

6

Dubbelklik op "EPHD_ACCESS_UTILITY. EXE"voor stormloop naar de vijl. Geef het volledige pad van de beschadigde schijf die u wilt herstellen. GuardianEdge software moet worden opgestart. Voer de aanwijzingen op het scherm door de toepassing Recovery Zetbaas. U hebt nu een bedorven aandrijving met GuardianEdge hersteld.