Hoe te herstellen van een beschadigde harde schijf

Hoe te herstellen van een beschadigde harde schijf


Harde schijven kunnen beschadigd raken van wegvalt of als gevolg van veroudering van interne onderdelen. Een beschadigde harde schijf kan leiden tot corrupte gegevens of gegevens die helemaal niet worden gelezen. Begrijpen hoe te herstellen van een beschadigde harde schijf bespaart u tijd, geld en onvervangbare gegevens.

Instructies

1

Installeer een data recovery programma als de drive wordt herkend, maar de gegevens kunnen niet worden gelezen. Populaire programma's omvatten FreeUndelete en restauratie. Deze programma's zijn in staat om samen stuk bestandsfragmenten, hoewel de link directory is verwijderd.

2

Downloaden en klik op het "freeundelete.exe"-bestand te installeren gratis Undelete. Eenmaal geïnstalleerd, opent u FreeUndelete en kies het station dat u wilt zoeken naar ontbrekende bestanden. Klik op de bestanden die u wilt herstellen en klik op "Undelete."

3

Downloaden en klik op het "rest2514.exe"-bestand te installeren van de restauratie. Open het programma en kies het station dat u wilt scannen. Kies de bestanden die u wilt terugzetten en klik op "Restore door kopiëren."

4

Plaats de harde schijf in een zip-top zak en plaats het in de vriezer als het maakt een klikkend geluid of niet wordt herkend door de computer. Deze actie kan stuc schijfkoppen release.

5

Het station uit de vriezer halen na 24 uur en het verbinden met de computer, ervoor zorgend om het verlaten van het station in de zip-top zak indien mogelijk.

6

Zoek naar de verloren gegevens en verplaatsen naar een ander station zo snel mogelijk voordat de hoofden steken weer. Terwijl het station te plaatsen in een vriezer kan het vaststellen van de harde schijf, kan het ook verpesten.

7

Stuur de schijf naar een professionele datarecovery bedrijf zoals Drive spaarders, On Track of Total Recall. Data recovery bedrijven hebben geavanceerde apparatuur en software om te herstellen van de beschadigde harde schijf.