Hoe te herstellen opgeslagen of verwijderde E-mails

Hoe te herstellen opgeslagen of verwijderde E-mails


De meeste e-mailaccounts bieden gebruikers talrijke functies waarmee aanpassen en indelen van hun e-mail, met inbegrip van de mappen en toepassingen waarin e-mails. U kunt een e-mail opslaan door deze te verplaatsen naar een map opgeslagen, en wanneer u een verwijdert, gaat het naar uw vuilnis vouwblad. Als u zou willen herstellen opgeslagen of verwijderd e-mails naar uw postvak in, kunt u gemakkelijk doen door het lokaliseren van de e-mail en terug naar het postvak voor gemakkelijker zichtbaarheid verplaatsen als er een opgeslagen e-mail en voordat het uit uw prullenbak verloopt als het is een geschrapte e-mail.

Instructies

1

Log in op uw e-mailaccount waar u zou willen herstellen opgeslagen of verwijderd e-mails.

2

Klik op de mappen van het "Saved" en "Verwijderde" gevonden in de verticale navigatiebalk aan de linkerkant van de pagina van uw e-mail account.

3

Selecteer de opgeslagen of geschrapte e-mail die u wilt herstellen en klik op "Verplaats." Scroll naar beneden naar en selecteer "postvak in" om te herstellen van de opgeslagen of geschrapte e-mail terug naar uw postvak in.

Tips & waarschuwingen

  • Maak een map genaamd "Tijdelijke" en verplaatsen van alle e-mails die u later te bekijken willen zou zodat u niet per ongeluk ze verwijdert.
  • U zou niet kunnen herstellen van een verwijderde e-mail als deze is verwijderd uit de Prullenbak-map.