Hoe te herstellen een XP Admin wachtwoord kostenloos

Hoe te herstellen een XP Admin wachtwoord kostenloos


Herstellen van het admin, of beheerder, wachtwoord voor een Windows XP machine worden verlangd wanneer de beheerder het bedrijf verlaat of iemand het wachtwoord vergeet. De admin-account kan heeft volledige rechten op de machine en de enige gebruikersaccount die specifieke functies op die machine kunt uitvoeren. Terts-verschijnende partij software is vereist om de admin of een gebruikerswachtwoord in XP te herstellen. De duur die nodig is om te herstellen van een wachtwoord zal variƫren afhankelijk van de snelheid van de machine en de complexiteit van het wachtwoord. Eenvoudige wachtwoorden kunnen worden teruggevorderd in minuten, met langere en complexere uur.

Instructies

1

Open de webbrowser en ga naar de downloadpagina van L0phtCrack software (zie link in verwijzingen hieronder). Installeer de software op de machine van de XP-machine de admin wachtwoord.

2

Het programma uitvoeren door op de Windows "Start" knop te klikken en te selecteren "L0phtCrack."

3

Klik op "Next" in stap 1 van de wizard L0phtCrack software. Selecteer de optie "Ophalen vanaf lokale computer" in stap 2 van de wizard en klik op de knop "Volgende". Selecteer de derde optie in de lijst 'sterk wachtwoord controleren' en klik vervolgens op de knop "Volgende" om door te gaan naar stap vier. Klik op "Volgende" op vierde stap accepteer de standaardinstellingen. Klik op de knop 'Voltooien' om uit te voeren van de password recovery

4

Wachten tot de voortgangsbalk heeft bereikt de rechterkant van het scherm voor het herstelproces te voltooien. De duur van de wachtwoordterugwinning kan worden een uur of meer.

5

Het administrator-wachtwoord wordt getoond in de derde kolom van de tabel in het midden van het scherm, naast de gebruikersnaam met de naam 'Administrator.'

Tips & waarschuwingen

  • Altijd toestemming alvorens gegevens zoals wachtwoord-of gebruikersgegevens te herstellen.