Hoe te herstellen bestanden op een CF-kaart

Het is de paniek en de frustratie die resultaten wanneer je je realiseert dat u per ongeluk belangrijke bestanden verwijderd. Je denkt misschien dat uw bestanden permanent verdwenen zijn. Wees gerust dat er is software beschikbaar om te helpen u uw verwijderde bestanden terugzetten. Recuva is software die herstelt geschrapte dossiers van opslaggelegenheden, met inbegrip van Compact Flash (CF) kaarten, en is volledig gratis te downloaden en te gebruiken.

Instructies

1

Download en installeer Recuva. Zodra de installatie heeft voltooid, lanceer het programma.

2

De compact flash drive selecteren in de vervolgkeuzelijst gelegen op de top van het programma en klik op "Scan". Recuva zal beginnen met het scannen van uw flash-drive voor verwijderde bestanden. Nadat de scan is voltooid, kan een lijst van dossiers die had geschrapt zal worden gepresenteerd.

3

Selecteer de bestanden die u wilt herstellen. U kunt meerdere bestanden tegelijk selecteren. Klik op de "Herstellen" knop om te beginnen met het herstelproces. Nadat het proces is voltooid, kunnen de verwijderde bestanden opnieuw worden opgehaald vanuit uw schicht toer.