Hoe te gebruiken Web Easy Professional 7

Web Easy Professional 7, gepubliceerd door Avanquest, geeft u de mogelijkheid om dynamische pagina's maken voor uw website. U hoeft niet te weten HTML of website codering taal te gebruiken Web Easy Professional 7 omdat het is een "what-you-see-is-what-you-get" (WYSIWYG) editor die gebruikmaakt van de drag-and-drop functionaliteit. Met dit programma, kunt u de stijl van uw eigen website of selecteren een van de vooraf ontworpen sjablonen.

Instructies

1

Dubbelklik op de "Web eenvoudig 7" programmapictogram op uw bureaublad om het te openen. Of selecteer "Web Easy Professional 7" uit de "Alle programma's" lijst van de "Start"-menu te openen van het programma. Klik op "Register Now" of "Later" om het programma te registreren.

2

Klik op de knop "Lege Site" op het scherm "Activiteitencentrum". Klik op de optie van een sjabloon voor de grootte van het scherm en het aantal pagina's dat u maken vanaf de categorische tabbladen (zoals, Blank, bedrijf of familie en persoonlijke wilt) op het scherm weergegeven. Klik op "OK" als u wilt dat het document van de website weergegeven in de Web eenvoudig werkruimte.

3

Klik op de knop 'Bewerken' om de taakbalk bewerken weer te geven. Klik op de knop "Tekst". Klik op "Insert" en selecteer "Platte tekst", "Rich Text" of "Grafische tekst." Klik ergens in het Web gemakkelijk werkruimte waar u tekst wilt invoegen. Typ tekst in het tekstframe van de redacteur op het scherm en klikt u ergens buiten het frame als u klaar bent.

4

Klik en sleep het tekstframe overal op het scherm te verplaatsen. Klik op het tekstframe om het te selecteren in de modus "Object". Klik op "Lettertype" uit de werkbalk tekst bewerken te selecteren van een ander lettertypestijl en het formaat voor uw tekst. Klik op 'OK'.

5

Klik op "Pagina" uit de taakbalk bewerken en selecteer "Achtergrond." Klik op elk van de "kleur", "Gradient", "Structuur" en "Patroon" tabbladen, afhankelijk van de gewenste stijl voor je achtergrond. De kleuren, het bitmappatroon of de patronen die u wilt gebruiken voor de achtergrond selecteren Klik op 'Alle pagina's ' als u wilt dat de achtergrond toegepast op alle pagina's van uw website. Klik op "OK" om toe te passen op de achtergrond.

6

Klik op "Afbeelding" op de taakbalk bewerken. Klik op 'Insert'. Navigeer naar de foto's en afbeeldingen die u wilt plaatsen op uw website. Klik op elk van de foto's die u invoegen wilt, houdt u "Ctrl"ingedrukt om meerdere bestanden te selecteren. Klik op de knop "Openen" en klik ergens in de werkruimte in te voegen van de afbeeldingsbestanden.

7

Klik op een foto of afbeelding die u hebt ingevoegd in het Web gemakkelijk werkruimte. Klik op de "formaat," "Crop," "Draaien" en "Effecten" knoppen op de taakbalk van de afbeelding bewerken als u wilt uw image bewerken of speciale effecten toepassen. Klik op "OK" om de wijzigingen toe te passen.

8

Klik op een tekst of afbeelding tijdelijke aanduiding waar u wilt invoegen een koppeling naar een andere website of naar een pagina in uw huidige document van de website. Klik op de "Link" knop op de taakbalk bewerken. Selecteer de "Type koppeling," zoals "Internet Web pagina." Typ de volledige URL van de website in het vak en klik op 'OK'.

9

Klik op de "Volgende pagina" pictogram in de hoogste juiste hoek moeten worden genomen om de volgende pagina van uw site, zodat u kunt wijzigen en bewerken. Klik op "Pagina" vanuit de taakbalk bewerken en vervolgens 'Insert' om een nieuwe pagina te maken. Selecteer het paginatype en klik op 'OK'.

10

Druk op "F8" om een voorbeeld van uw website in uw internetbrowser. Klik op "OK" om de open uw browser en uw website bekijken. Wanneer u bent klaar uw site bekijken, sluit u de browser.

11

Klik op de knop "Home". Klik op "Bouwen" en vervolgens "Website." Klik op de knop "Bladeren" en selecteer een locatie op uw computer die u wilt opslaan van de website pakket. Typ een naam voor het pakket van de website. Selecteer "Huidige pagina" of 'Alle pagina's '. Klik op 'Bouwen als' en selecteer het type website dat u wilt maken (zoals HTML- of XHTML). Klik op "OK" om te maken en de website pakket opslaat.