Hoe te gebruiken Vaporizers rond Computers

Hoe te gebruiken Vaporizers rond Computers


Vaporizers of luchtbevochtigers zijn machines gebruikt om de relatieve vochtigheid van de kamers door het vrijgeven van een schone, vochtige damp in de lucht. Of de lucht te droog of te vochtig, kunnen computers worden beïnvloed door de vochtigheid van de kamer in. Hoewel er zelden dat uw luchtbevochtiger zal permanent schade toebrengen aan uw computer, is het belangrijk om bepaalde maatregelen treffen ter voorkoming van schade aan uw elektronica en bescherming van de veiligheid van u en uw gezin.

Instructies

1

Plaats uw luchtbevochtiger in een hoek van de kamer tegenover de computer. De lucht direct boven de tuit van de versie bevat het meeste vocht, en deze lucht niet in contact alle elektronica moet komen. Zorg ervoor dat uw vaporisator is gelegen in een plek waar als het is omgestoten en morsen van het water, het niet krijgen zal uw computer of elektrische kabels nat.

2

Het meten van de luchtvochtigheid in de kamer vaak met behulp van een hygrometer. Plaats de hygrometer in het midden van de kamer en laat ze lezen de vochtigheid gedurende ongeveer twee uur. De luchtvochtigheid moet tussen de 30 en 60 procent.

3

Uitschakelen of zet neer de vaporizer als de hygrometer ongeveer 60 procent leest, en laat de ruimte om te drogen. Proberen te houden van de relatieve vochtigheid van de ruimte zo constant mogelijk door het gebruik van uw vaporisator volgens hygrometer lezingen aan te passen.

4

Filteren van vaporizers met behulp van een water filtratiesysteem gebruikte water. Mineralen aangetroffen in leidingwater kunnen verdampen in de lucht en vervolgens hervestigen op huishoudelijke oppervlakken, zoals de computer, waardoor het systeem kan worden beschadigd. Dit is vooral belangrijk als u hard water hebt.

5

Plaats DampRid of een ander vocht absorberen product in de buurt van uw computer voor extra bescherming. Het is onwaarschijnlijk dat het vocht geproduceerd door een vaporizer zal van invloed zijn op uw computer, maar deze toegevoegde bescherming zal houden van de binnen en buiten drogen.