Hoe te gebruiken DD voor Windows te maken van een Bootable USBHet opdrachtregelprogramma software toepassing "dd" is een "raw write" programma voor de manipulatie van de gegevens. Het leest en schrijft gegevens directer dan de meeste andere methoden. Dit maakt de dd potentieel krachtiger, maar ook meer risicovolle te gebruiken, aangezien katastrofisch, gegevens vernietigen fouten zijn gewoon een typo weg.

Instructies

1

Log in op de computer met behulp van een administrator-account.

2

Plaats een USB-stick in een USB-poort op de computer. Verwijder alle andere verwisselbare schijven, USB of anderszins.

3

Open "My Computer" (of "Computer" in Windows Vista en Windows 7) en klik met de rechtermuisknop op het pictogram van de USB-stick, en selecteer vervolgens 'Format' in het menu. Controleer of u het juiste station hebt geselecteerd als deze bewerking worden alle gegevens op de schijf gewist. Laat alle opties op hun standaardwaarden en klik op 'Start'. Klik op "OK" in het berichtvenster nadat het formatteren voltooid is.

4

Open Windows Verkenner en navigeer naar de locatie van uw afbeelding bootable schijf. Verplaats de bootable schijf spiegelbeeld vijl naar dezelfde map als het uitvoerbare bestand van dd.

5

Open een opdrachtvenster.

6

Typt, zonder aanhalingstekens te gebruiken, "cd [pad]" [pad] is het pad naar de map waarin de dd.exe waarbij het schijfkopiebestand en druk op enter.

7

Typ "ren dd.exe dd-removeable.exe" zonder aanhalingstekens en druk op "Enter". Dit zal dd beperken tot de verwijderbare aandrijving-typen, zoals USB-flashstations, om ongevallen te voorkomen.

8

Type "dd--lijst" zonder aanhalingstekens en druk op "Enter".

9

Kijk in de lijst voor waar het zegt "verwijderbare media." Onder die lijn het zal iets zeggen als "gemonteerd op \.\d:". Aan het einde, in dit geval "d", is de letter van de USB-stick.

10

Type "dd wanneer = [afbeelding bestandsnaam en extensie] van = \. [stationsaanduiding]: "zonder aanhalingstekens te gebruiken, vervangen door"[afbeelding bestandsnaam en extensie]"de naam en de uitbreiding van het afbeeldingsbestand en"[stationsaanduiding]"door de aanduiding van de USB-stick en druk op"enter".

Tips & waarschuwingen

  • Om te booten van een USB-apparaat, moet de systeemkaart van de computer ondersteuning bieden voor opstarten van USB. Neem contact op met de fabrikant van het moederbord voor meer informatie.
  • Het afbeeldingsbestand kan niet groter zijn dan de capaciteit van de USB-stick.
  • U opent een opdrachtvenster in Windows Vista of Windows 7: Klik op de knop "Start", vervolgens type "cmd" en druk op enter. In Windows XP, klikt u op de knop "Start", dan klik "Run" en typ "cmd" in het vak dat verschijnt en druk op "Enter".
  • Wees voorzichtig met behulp van dd voor Windows. Het is gemakkelijk om een fout die uw gegevens vernietigen zal te maken. Als je niet comfortabel met opdrachtregelprogramma's, krijg hulp van iemand die is, of anders een andere manier vinden om uw doelstelling te bereiken.