Hoe te formatteren van gewone alinea's in OneNote

Microsoft Office OneNote is een stuk van software van de notities die u toelaat om snel notities ergens op een pagina, en verplaats het tekstvak waar u maar wilt. Omdat de notities zijn ontworpen om overal worden geplaatst, biedt OneNote geen elke alinea-afstand standaard. Als u wilt dat uw paragrafen om een meer normale blik, kunt u handmatig alinea-afstand toevoegen aan uw tekst.

Instructies

1

Open Microsoft OneNote. Klik op de "laptop" waarmee u vanaf de linkerkant van het scherm werkt. Klik vervolgens op de "sectie" aan de bovenkant van het scherm en de 'pagina' aan de rechterkant van het scherm.

2

Klik op de tekst waar u wilt toepassen van alinea-afstand. OneNote gebruikt geen afstand standaard, en u kunt niet wijzigen, zodat u kunt deze afstand alleen toepassen op tekst die u al hebt geschreven.

3

Druk op "Ctrl" en "A" aan de gehele alinea te markeren en druk op "Ctrl" en "A" opnieuw wil alle alinea's in dit gedeelte van de tekst. Druk op "Ctrl" en "A" voor de derde keer wil alles op de pagina, indien gewenst.

4

Klik op het tabblad "Start" op de bovenkant van het scherm. Ga naar het gedeelte "Basistekst" van het lint en klik op "De uitlijning van de alinea" er gevonden. Selecteer "Opties voor alinea-afstand" vanaf de onderkant van het pop-upmenu.

5

Voer in uw gewenste alinea-afstand, in punten, in de "Before" en "Na" vakken, die ruimte zal plaats vóór en na de alinea's. Als u een aantal in zowel plaatsen de "Before" en "Na" vakken, de grootste van de twee zal worden gebruikt tussen alinea's. Zodra u uw gewenste waarden hebt ingevoerd, klikt u op "OK" en uw alinea-afstand zal verschijnen op het scherm.

Tips & waarschuwingen

  • Als u op zoek bent voor een algemene configuratie van de afstand, gebruikt Microsoft Word 0 punten vóór de alinea en 10 punten na.