Hoe te formatteren van een Computer met het blauwe scherm van dood

Zo heb je het blauwe scherm van dood. Ervan uitgaande dat u hebt opnieuw opstarten uw computer verschijnt een paar keer en dat prachtige cyaan kleurtoon elke keer, moet u uw vaste schijf opnieuw formatteren. Het slechte nieuws is dat dit betekent het einde van welke gegevens je op die computer hebt. Het goede nieuws is dat u waarschijnlijk de harde schijf kunt opslaan.

Instructies

1

Voer de bios/setup-scherm van de computer. Er is meestal iets in van de computer opstarten scherm, die u vertelt hoe dit te doen.

2

Wijzigen van de opstartvolgorde van uw computer, van uw computer maken CD drive het ene gecontroleerd.

3

Plaats uw Windows-installatieschijf in het cd-rom-station en start de computer opnieuw op. Windows XP setup zal beginnen.

4

Verder de schermen door op "OK" en "Doorgaan" te klikken totdat u het scherm van de partitie. Markeer uw "C:" drive en druk op de knop "Verwijderen" volledig uit te roeien het station.

5

Instellen van een andere partitie op zijn plaats en noemen het de "C:" drive. Dit is waar u wilt uw Windows-besturingssysteem opnieuw installeren.

6

Volg de aanwijzingen op het scherm om de Windows-installatie te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Alles zal worden afgeveegd uit uw harde schijf wanneer u dit doet. U dient te verkrijgen van een kopie van de stuurprogramma's van uw computer voordat je terug de computer gebruiksklaar volledig krijgen kunt. Of een andere computer kunt downloaden van de website van de vennootschap, of noemen en vragen u om u een kopie te verzenden. Als dat niet het geval is, u zal niet zitten kundig voor dingen zoals de geluidskaart, de Ethernet-poort of de draadloze adapter te gebruiken.