Hoe te formatteren van een Computer met geen schijf voor het terugzetten

Formatteren van een computer, kunnen een karwei. Zonder uw fabrikant schijf herstellen, het proces nog harder kan lijken. Er zijn echter andere opties voor het formatteren van de harde schijf van uw computer ter voorbereiding van een nieuw besturingssysteem te installeren. Dit artikel zal uitleggen hoe te formatteren van een computer met geen schijf voor het terugzetten.

Instructies

Volledig formaat

1

Download een exemplaar van de software van Maxblast van Maxtor en start de installatie. Setup zal vragen dat u plaats een diskette in het station voor het kopiëren van de Maxblast programmagegevens op het. Plaats diskette.

2

Nadat het programma klaar is met het kopiëren van de gegevens, moet u het programma afsluit. Plaats de diskette in de computer die u wilt opmaken.

3

Zet de computer aan.
Kies optie "F" om op te starten van het programma vanaf de diskette als daarom wordt gevraagd door het programma.
Kies "Onderhoud" in het menu van het programma om te beginnen met het instellen van de parameters van het formaat. Raadpleeg het help-menu op de onderkant van het scherm voor elke vraag. Na het formaat zullen alle gegevens permanent verloren.

Voor een Windows-installatie

4

Uw besturingssysteem (OS) starten vanaf de CD/DVD-ROM-station. Macht op uw computer. Plaats de OS-CD in het station.

5

Toets de opdracht van de instelling in het BIOS van uw computer. Het BIOS is van de computer kern zendmast voor de operatie. De opdracht setup zal variëren afhankelijk van het merk van computer hebt. De computer opstarten proces zal uw sleutel weergegeven. Druk op het invoeren van het BIOS.

6

Raadpleeg de handleiding van uw computer voor specifieke richting voor het gebruik van het BIOS. Stel uw CD/DVD-station als een opstartbare schijf. Sluit het BIOS af. De computer zal de BIOS afsluiten, opnieuw opstarten, opmaken en installeren van uw besturingssysteem. Als u een opstartbare kopie van uw OS geen hebt, zal u wilt starten de installatie vanaf diskettes in samenwerking met uw CD.

7

Download een exemplaar van Microsofts start-up schijven vanaf de officiële website of een andere vertrouwde, beveiligde website. Wanneer u het programma uitvoert, zal het vragen u een diskette plaatsen. Het zal van het venster start-up bestanden naar elke schijf schrijven totdat de gegevens alle zes van uw diskettes vulde.

8

Plaats de eerste diskette in uw diskettestation op de computer die u wilt opmaken. Zet de computer aan.

Tips & waarschuwingen

  • Opmaak van uw computer, worden alle gegevens op uw harde schijf permanent gewist.