Hoe te formatteren een Flash-schijf 1

Een van de grootste voordelen van de opmaak van uw flash drive in MS-DOS (voor Mac) of FAT32 (voor Windows) is dat u toegang heeft tot de opgeslagen gegevens op elke machine Windows geïnstalleerd ongeacht het besturingssysteem. Opmaak en Ext 2/3 kunt u toegang tot de gegevens slechts op Linux. Hier is hoe te formatteren een flash drive.

Instructies

Stappen voor het Windows-Platform (OS)

1

Start de computer en het flashstation in de USB-poort aansluit.

2

Klik op 'Mijn Computer'. Klik op "Beheren" in het "Explorer" venster van 'Mijn Computer'.

3

Open de "Device Manager" en zoek uw USBDrive geïnstalleerd onder de "Schijven" tab. Klik met de rechtermuisknop op "verwisselbare schijf" en klik op "Eigenschappen" uit het menu.

4

Klik op het tabblad "Beleid" en kies "Optimaliseren voor prestaties" van de opties. Klik op "OK" en blijven.

5

Klik op "My Computer" en kies het formaat op de flash drive.

6

Kies "NTFS" of "FAT32" afhankelijk van het type dat u uit het dropdown menuvak wilt.

7

Klik op "OK" om te voltooien van het formaat.

8

De andere methode weet: zoeken naar hulpprogramma's waarmee gemakkelijk formaat van flash drives via het Internet. GParted zit te opmaak werktuig die u van het Internet downloaden kunt. GParted op uw computer installeren. Start de computer opnieuw en bladeren "systeem: administratie: Gnome Partitiebewerker."

9

Tampon ter uw schicht toer en start van GParted. Login met wachtwoordinformatie.

10

Selecteer de flash drive in het dropdown menu in de bovenste rechter venster van de interface van GParted. De lijst bevat alle de opslaghardware op uw computer geïnstalleerd.

11

Klik met de rechtermuisknop op de weergave van het pictogram van het station en kies de optie "Indeling" samen met het gewenste formaat (FAT32 en FAT16) type bestandssysteem.

Stappen voor het Mac-Platform (OS X)

12

De flash drive op het bureaublad plaatsen.

13

Start de "Schijfhulpprogramma". Klik op "Macally" flashstation. Gebruik de knop "Erase".

14

Selecteer het "MS-DOS bestandssysteem" in "Volumestructuur."

15

Geef een nieuwe naam voor het station. Klik op de knop "Erase".

16

Voer de instructies op het scherm en klaar bent met de opmaak.

Tips & waarschuwingen

  • FAT16-indelingen gebruiken voor sticks maximaal 256 MB aan opslag. Kies voor stations boven 256 MB, het FAT32-bestandssysteem. Deze techniek kunt u werken op Mac evenals het Windows-platform.
  • Vóór het loskoppelen, door ervoor te zorgen dat het licht is uitgeschakeld. Wanneer in gebruik, toont het flashstation een rode of blauwe licht.
  • Controleer of het flashstation is geïnstalleerd op uw computer en gedetecteerd door het systeem.
  • Gebruik een USB-verlengkabel om aan te sluiten in de flash drive, bent u geen toegang tot de USB-poort op de computer.
  • Formatteert, worden alle gegevens op de schijf dus zorg ervoor dat u back-up elke map en bestand voor het formatteren.
  • Vermijd opmaak van de flash drive, tenzij u absoluut nodig om dit te doen. U kunt de flash drive nutteloos maken als u niet kunt formatteren als gevolg van technische problemen. Oplossen van problemen met een slechte indeling is moeilijk. Veelvoorkomende problemen in de flash drives kunnen worden gewijzigd door het nut van de ingebouwde programmatuur "PL2315Config.exe" in Vensters OS van uw PC gelegen uit te voeren.
  • Vermijd het gebruik van Ext 2/3 op andere stations, als het werkt alleen goed op het Linux-platform.