Hoe te formatteren een Exponent in Word

Als je aan het typen bent op een wiskundige probleem in Microsoft Word, kunt u de standaard toetsenbord nummers voor basisformules. Echter voor complexere formules, de exponent functie is niet direct aan een standaard QWERTY toetsenbord. Gelukkig, Microsoft Word de interface helpt u exponenten snel opmaken. U kunt exponent tekst invoegen vanuit het tabblad "Lettertype" zonder ooit het verlaten van het hoofdscherm van de Microsoft Word-document.

Instructies

1

Open Microsoft Word.

2

Klik op het tabblad "Start", als het nog niet is geselecteerd. Het tabblad "Start" is het standaardtabblad is geselecteerd voor een nieuw Microsoft Word-document.

3

Klik op "Superscript" onder de rubriek "Lettertype". Alles wat die je typt wordt nu opgemaakt als een exponent. Wanneer u klaar bent met het typen van uw exponent, klik om te "Superscript" optie uit te schakelen en opnieuw gebruiken van normale tekst.

Tips & waarschuwingen

  • De "Superscript" optie is van toepassing op bestaande tekst. Als u wilt formatteren een eerder getypte nummer als een exponent, klik op en sleep de cursor over het nummer, klik vervolgens op "Superscript" onder de rubriek "Lettertype".
  • Als u verkiest, u kunt ingedrukt de volgende sneltoetsen voor het opmaken als een exponent: "Ctrl", "Shift" en "=".