Hoe te een persoonlijke Screensaver zetten op een Computer

Hoe te een persoonlijke Screensaver zetten op een Computer


Een screensaver is een nut ingebouwde naar uw computer waarmee wordt voorkomen dat de weergave op uw computer gloeierig uiterlijk. Typische screensavers tonen bewegende objecten of afbeeldingen. In het Windows-besturingssysteem, kunt u uw eigen persoonlijke screensaver maken door het weergeven van foto's of andere bestanden die afbeeldingen die zijn opgeslagen op uw computer.

Instructies

1

Zet uw computer aan en maak een nieuwe map op uw bureaublad of een andere handige locatie. U kunt een map maken, met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Nieuwe map". Deze map de naam iets memorabel als "Screensaver".

2

Geen foto's of andere digitale beeldbestanden die u wilt opnemen in uw persoonlijke screensaver te vinden. Sleep de bestanden van de oorspronkelijke locatie naar de map die u zojuist hebt gemaakt. U kunt ook u met de rechtermuisknop op een bestand en selecteer "Kopiƫren" en klik met de rechtermuisknop in de map die u hebt gemaakt en kies "Plakken".

3

Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad en kies "Eigenschappen".

4

Klik op het tabblad van de "Screensaver" gelegen aan de bovenkant van het dialoogvenster 'Eigenschappen'.

5

Klik op het drop-down menu label "Screensaver" en selecteer "Mijn diavoorstelling van foto's."

6

Klik op de knop 'Instellingen' en stel de bronmap naar de map die u op uw bureaublad aangemaakt. Om dit te doen, klik op de "Browse" knop en kies uw map.

7

Klik op 'OK' om uw instellingen en uw persoonlijke screensaver te besparen wordt nu weergegeven wanneer u uw computer niet-actief laat.