Hoe te downloaden Yahoo IM Messenger naar uw bureaublad

Hoe te downloaden Yahoo IM Messenger naar uw bureaublad


Wanneer u Yahoo Messenger downloaden, hebt u twee mogelijkheden om deze te plaatsen op uw bureaublad. Wanneer u in eerste instantie aanvragen om het programma te downloaden, hebt u de mogelijkheid om te downloaden van het EXE-bestand waarmee het programma wordt geïnstalleerd op uw bureaublad. Tijdens het installatieproces, kunt u een snelkoppeling naar Yahoo IM plaatsen op het bureaublad ook.

Instructies

1

Ga naar de downloadpagina van de Yahoo Messenger via de link in het gedeelte 'Informatie' van dit artikel.

2

Klik op de gele "Download Now"-knop. Op de volgende pagina, klik op "Download Now" weer.

3

Klik op "OK" in het pop-upvenster dat verschijnt om goed te keuren van de download. Het volgende venster zal u vragen waar u wilt opslaan van het bestand. Klik op het drop-down menu en selecteer "Desktop."

4

Zoek het bestand met de naam "msgr10us.exe" op uw bureaublad en dubbelklik erop.

5

Klik op "Custom Install" aan de bovenkant van de installatiewizard die wordt weergegeven.

6

Zorgt ervoor dat het selectievakje naast "Maak een snelkoppeling op het bureaublad" een vinkje bevat. Dit is de eerste optie in de rubriek "Yahoo Messenger".

7

De rest van de selectievakjes op deze pagina gebruiken om te beslissen welke andere materiaal naast Yahoo Messenger die u wilt installeren. De Yahoo Messenger-installatiepakket bevat de Yahoo Toolbar en Yahoo BrowserPlus-programma's, die zijn add-ons die Yahoo IM en andere functies van Yahoo te met uw gekozen webbrowser integreren. Als u wilt dat deze programma's, zet een controle in de meegeleverde selectievakjes; Als dat niet het geval is, schakelt u het uit. De andere opties zijn om Yahoo startpagina van uw browser en Yahoo uw standaardzoekmachine, die u kunt kiezen of hef de selectie op dezelfde manier. Klik op "Next."

8

Op de volgende pagina ondervindt u Yahoo Messenger's End User License Agreement en voorwaarden en privacybeleid, evenals een link naar Yahoo's Terms of Service. Klik op het selectievakje onder aan dit venster akkoord gaan met deze voorwaarden accepteert en klik op "Volgende".

9

Klik op "Install".

10

Wanneer het downloaden is voltooid, wordt een nieuw venster zal verschijnen. Klik op "Finish". Yahoo Messenger wordt automatisch gestart en moet u een snelkoppeling op het bureaublad naar het programma.

Tips & waarschuwingen

  • Deze stappen zijn voor Yahoo Messenger 10.