Hoe te downloaden van liedjes van MySpace naar uw Computer

Hoe te downloaden van liedjes van MySpace naar uw Computer


MySpace is een populaire social networking site bekend voor de bevordering van nieuwe muziek en fans waardoor verbinden met hun favoriete artiesten en bands. Nog onlangs, Myspace heeft uitgeschakeld de optie voor het downloaden van alle nummers, of kunstenaar geautoriseerde of niet. Gelukkig voor de minnaars van de muziek zijn er enkele middelen beschikbaar om liedjes met software die automatisch muziek op Myspace spelers detecteert, zodat u kunt downloaden en nummers opslaan op uw computer.

Instructies

Met behulp van Free Music Zilla

1

Ga naar de website van de Free Music Zilla. Klik op het pictogram nu downloaden is genoteerd op de homepage en installeer de software.

2

Ga naar de officiƫle Myspace-pagina terwijl is het installeren van uw software en navigeer naar de artiest of de band pagina met muziek die u zou willen downloaden.

3

De Free Music Zilla software niet openen. Speel het lied op Myspace die u wilt downloaden. Merk op dat uw software Free Music Zilla automatisch het lied speelt in de software zal hechten.

4

Plaats een vinkje naast de titel van het nummer in het vak van de software Free Music Zilla, en druk vervolgens op de "Download" knop.

Met behulp van Orbit Downloader

5

Ga naar de website van de Orbit Downloader. Lees over de beschrijving en specificaties van de software. Klik op de knop nu downloaden, die u naar de officiƫle website van CNET downloaden leiden zal. Klik op de knop "Download Now" Zodra u zijn geland op de CNET-website en installeer de software.

6

Open de Orbit Downloader software en open vervolgens de band of artiest pagina op de website van Myspace. Spelen op het nummer dat u wilt downloaden, dan Beweeg uw muis over de titel van het nummer. U zult merken dat een klein pop-upvenster, getiteld "Get It" verschijnt. Klik op het tabblad Get It. Een andere pop-upvenster wordt u gevraagd te vernieuwen van uw pagina, dus sluit het pop-up bericht en druk op het pictogram Vernieuwen in uw browser. Merk op dat zodra u Vernieuw de pagina, het nummer automatisch in uw software Orbit Downloader laden zal

7

Plaats een vinkje naast het nummer in uw software Orbit Downloader en druk op de "Download" knop. Merk op dat Myspace een timeout limiet op liedjes handhaven kan, dus moet u op de "Download" knop zodra het nummer in uw Orbit Downloader-software is geladen.