Hoe te downloaden van Google boeken naar een Nook kleur

Hoe te downloaden van Google boeken naar een Nook kleur


U kunt e-boeken downloaden van de website naar boeken met Google op uw computer en de gratis Adobe Digital Editions-software kunt overbrengen naar uw Nook kleur voor de lezing. De overgedragen boeken verschijnen in van de kleur van uw Nook bibliotheek samen met e-boeken van de Barnes & Noble Nook boekhandel. U kunt ook gratis, openbaar e-boeken van Google boeken aanschaffen.

Instructies

1

De Adobe Digital Editions-software vanaf Adobe.com hebt gedownload op uw computer. Klik op de knop "Install" op de pagina Adobe Digital Editions en volg de instructies op het scherm om de toepassing te installeren.

2

Maak een Adobe-ID met behulp van het Adobe Digital Editions registratie dialoogvenster dat verschijnt nadat u Adobe Digital Editions hebt geïnstalleerd.

3

Open de website naar boeken met Google op Books.Google.com in uw webbrowser en klik op de koppeling "My Library" om uw e-boeken.

4

Klik op de cover van het boek dat u wilt downloaden naar uw Nook kleur op uw bibliotheekpagina.

5

Klik op de link "Lees op uw apparaat" onder de knop lezen nu bij de hoogste juiste hoek van de pagina.

6

Klik op de "Download EPUB File" of "Download PDF-File" link op de pagina en sla de ACSM bestand op uw computer.

7

Dubbelklik op het gedownloade ACSM bestand op uw computer te openen in Adobe Digital Editions. Het e-boek verschijnt in je bibliotheek Adobe Digital Editions.

8

De Nook kleur verbinden met uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel. Steek de kleine uiteinde in de Nook en de grote kant in een USB-poort op uw computer.

9

Slepen en neerzetten het gedownloade Google boek uit de bibliotheek van de Adobe Digital Editions op het apparaatpictogram "Nook" in de zijbalk.

10

Klik op de "Vertrouwd wegnemen ijzerwaren"-pictogram in uw Dienblad van het systeem en klik op de optie "Uitwerpen" voor uw Nook kleur. Het loskoppelen van uw computer.